Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika cz. aktualna

Madżenie ogrodnika cz. aktualna

AniMa 18:26, 01 sty 2017

Wow, ale fajne stoki. W Swieradowie mieliśmy hard core lód pod zzmrożonm śniegiem. Teraz po ciepłej kąpieli odpoczywam i masuje zakwasy
polinka 18:57, 01 sty 2017

Taki pustki na stoku to tylko dzisiaj wczoraj przejeżdzaliśmy przez Czarną G.i stwierdziliśmy, że ludzi jak na Krupówkach
Wszystkiego dobrego Madżen w Nowym Roku!
Madzenka 18:58, 01 sty 2017

AniMa napisał(a)
Wow, ale fajne stoki. W Swieradowie mieliśmy hard core lód pod zzmrożonm śniegiem. Teraz po ciepłej kąpieli odpoczywam i masuje zakwasy

Tak samo było na Czarnej Gorze, jak ominęłam muldę to wpadałam na lód. Hard core dla nóg !
Madzenka 19:00, 01 sty 2017

polinka napisał(a)
Taki pustki na stoku to tylko dzisiaj wczoraj przejeżdzaliśmy przez Czarną G.i stwierdziliśmy, że ludzi jak na Krupówkach
Wszystkiego dobrego Madżen w Nowym Roku!

Szkoda ze sie nie zatrzymałaś. Oj tak Apartemnety CZG przeżywały oblężenie tylko gastronomia nie dała rady.... Patrzyłam sie na ogniska i kiełbaski (ludzie przynieśli swoj prowiant) i się śliniłam....
Madzenka 19:01, 01 sty 2017

Basilikum napisał(a)
sliczne widoki

Oj tak pogoda była przepiękna , taka wiosenna
Madzenka 19:02, 01 sty 2017

Makao_J napisał(a)
No może bym się przekonała do gór zimą jeśli takie słoneczko by świeciło i było ciepło.
Pozdrawiam z nizin

Polecam zatem w marcu Włochy, będzie śnieg, słońce i bombardino
Madzenka 19:03, 01 sty 2017

Kasya napisał(a)

oj ale draznisz...

Oj czekam na opady sniegu, bo warunki do jazdy słabe...
19:19, 01 sty 2017
Madzenka napisał(a)

Tak samo było na Czarnej Gorze, jak ominęłam muldę to wpadałam na lód. Hard core dla nóg !

u nas na Czarnym Groniu nie było az takiego hardcoru ...moje geriatyczne kolano by nie wydoliło ...choć tez trochę lodu było pod śniegiem bo śnieg w przewadze sztuczny .......ale ważne że pustki na stokach były....no i słońce mieliśmy....fantastyczne słońce
Anda 19:23, 01 sty 2017

Piękne widoki ze stoku Taka zima może być
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
polinka 19:36, 01 sty 2017

Madzenka napisał(a)

Szkoda ze sie nie zatrzymałaś. Oj tak Apartemnety CZG przeżywały oblężenie tylko gastronomia nie dała rady.... Patrzyłam sie na ogniska i kiełbaski (ludzie przynieśli swoj prowiant) i się śliniłam....

W Cz.G. byliśmy o 9 rano i już był niezły ruch. Pewnie jeszcze byliście we Wrocku? Sylwestra spędziliśmy przy góralskim ognisku z kiełbaskami i ciepłymi napitkami-niezapomniane przeżycie. Jutro wrzucę zdjęcia ze Śnieżnika-to dopiero śnieżna kraina a ilu narciarzy skiturowych!