Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika cz. aktualna

Madżenie ogrodnika cz. aktualna

Makao_J 21:27, 01 sty 2017

Madzenka napisał(a)

Polecam zatem w marcu Włochy, będzie śnieg, słońce i bombardino

Najpierw musiałabym wsiąść do samolotu a to raczej dla mnie nie możliwe
07:21, 02 sty 2017
Makao_J napisał(a)

Najpierw musiałabym wsiąść do samolotu a to raczej dla mnie nie możliwe

z nartami do samolotu...... to nie takie proste bo nadbagaż trzeba płacić ....rozważałam te opcję ...ale ona jest nie ekonomiczna.
AgataP 08:35, 02 sty 2017

Zazdroszczę Wam umiejętności jeżdżenia na nartach, jakoś tego bakcyla nie łyknęłam, ale widoki w górach, ciepłe napitki i kiełbacha z ognicha to byłoby to + świetne towarzystwo.

Pozdrawiam z Nowym Rokiem, opadów śniegu życzę i zdrówka
Makao_J 08:40, 02 sty 2017

eee_taam napisał(a)

z nartami do samolotu...... to nie takie proste bo nadbagaż trzeba płacić ....rozważałam te opcję ...ale ona jest nie ekonomiczna.

Ja czy z nartami czy bez to i tak do samolotu nie wsiądę. Chyba że pijana ale takich nie wpuszczają.
Madzenka 09:56, 02 sty 2017

Warto zasmakować nart nawet w Polsce wraz z nauką dla dzieci. Jeśli chodzi o "ośle łączki" i łagodne stoki do nauki to jest tego ttroche. Własnie do tego celu Czarna Góra dla uczących sie jest idelna, tak samo jak Zieleniec, Puchatek w Szklaskiej i stoki w Karpaczu. Te trasy są zawsze idelanie przygotowane dla uczących.

Eee tam ostatnio widziałam promocję, ze narty były w cenie przelotu za free. Poza tym sprzęt mozna zawsze na miejscu wypożyczyć i w ale nie bedzie drozej przez kilka lat , niż zakup nowego sorzętu... Własnie jestem przed decyzja odnosnie wymiany narty i sie zatsnawiam, czy nie wolę sobie co roku najnowszego modelu wypożyczyć ? Gdybym tak często w Polsce nie robiła szu szu to na pewno zdecydowałabym sie na wypożyczanie nart
Madzenka 09:59, 02 sty 2017

polinka napisał(a)

W Cz.G. byliśmy o 9 rano i już był niezły ruch. Pewnie jeszcze byliście we Wrocku? Sylwestra spędziliśmy przy góralskim ognisku z kiełbaskami i ciepłymi napitkami-niezapomniane przeżycie. Jutro wrzucę zdjęcia ze Śnieżnika-to dopiero śnieżna kraina a ilu narciarzy skiturowych!

O 9 byliśmy w drodze
Madzenka 10:05, 02 sty 2017

A z ogrodowych rzeczy? Okopczykowalam część róż i zabrakło mi ziemi, bo miałam tylko jeden worek. Ale jest tak pochmurno, ze nawet mi się nie chciało pół godziny w ogrodzie posiedzieć.

No i hiacynty za chwilę zagoszczą na stole zamist świerkowego wieńca. Wczoraj poczyniłam kompozycje, ale wieniec chyba przetrwa do 5.01

Było wczesniej pytanie nt świerka, pachniał tylko 2-3 dni ale za to nie gubi w ogóle igieł, pod tym względem to ideał. Sprzedawca miała rację
08:52, 03 sty 2017
spadł śnieg przynajmniej u mnie grupowe nawoływanie okazało sie skuteczne
Moniq 09:01, 03 sty 2017

AgataP napisał(a)
Zazdroszczę Wam umiejętności jeżdżenia na nartach, jakoś tego bakcyla nie łyknęłam, ale widoki w górach, ciepłe napitki i kiełbacha z ognicha to byłoby to + świetne towarzystwo.

Pozdrawiam z Nowym Rokiem, opadów śniegu życzę i zdrówka

Agatko wszystko przed Toba. Ja zaczelam jezdzic dopiero jak moje chlopaki zainteresowaly sie tym sportem. Wiec dla chcacego....
AgataP 09:15, 03 sty 2017

Moniq napisał(a)

Agatko wszystko przed Toba. Ja zaczelam jezdzic dopiero jak moje chlopaki zainteresowaly sie tym sportem. Wiec dla chcacego....

Moniq w sumie masz rację, dziadkowie w wieku 70-80 lat ze spadochronem skaczą więc czemu nie