Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika cz. aktualna

Madżenie ogrodnika cz. aktualna

09:23, 03 sty 2017
AgataP napisał(a)

Moniq w sumie masz rację, dziadkowie w wieku 70-80 lat ze spadochronem skaczą więc czemu nie

nauczysz się ..skoro ja sie nauczyłam to ty tez mozesz

długo miałam alergie na narty az pewnego roku pojechalismy ze znajomymi na ferie na nartach ...i zaczełam sie uczyc razem moim sysen ...ten pojoł w mig ...a ja sie mordowałam ...rzuczałam kijkami ...chyba ze 100 razy sie wywaliłam na oślej łaczce ....juz miałam dość ....ale zaobaczyłam pare emerytów z instruktorem ...i tłumaczyli mu że przeszli własnie na emeryture i chca sie nauczyc jeżdzić ....patrzyłam na ich lekcje z instruktorem ( byli równie dobrzy jak ja) ...i nastepnego dnia zaczełam jeżdzić ...wzasadzie stac na nartach i sie nie przewracać

oto moja historia ...do dzis jestem beginer ....geriatyczne kolano nie chce mi na wiecej pozwolić ...ale polubiłam te deski

motywacji dobrej Ci życze ...reszta przyjdzie sama

Madzenka 21:50, 03 sty 2017

Potwierdzam wszystkie prawdy nt nart. Ja pierwsze kroki stawiałam z moja córka gdy miała 9 lat miałyśmy frajdę gdy instruktor spojrzał na nas obie a ja potwierdziłam , ze jestesmy na tym samy etapie
Nie wyobrazam sobie zimy bez nart, mimo chorego kolana cieszę sie jak goopia gdy pada śnieg. Jesli ktos nie lubi zimy pokecam narty, biegówki dla tych ktorzy obawiają sie urazów lub szybkości, zjazdówki dla tych lekko szalonych

A propos sniegu, jestem happy bo wczoraj zakopczykowalam róze, śnieg je wczoraj przysypał, teraz moze mrozić

A jak u Was ze śniegiem?
asiak 21:54, 03 sty 2017

U mnie biało i w tej chwili też sypie. Różyczki mam zakopczykowane
Sebek 22:25, 03 sty 2017

Madzenka napisał(a)

A jak u Was ze śniegiem?

Pytałaś o coś?
asiak 22:29, 03 sty 2017

Sebek napisał(a)

Pytałaś o coś?

Ło, matko...
Madzenka 22:32, 03 sty 2017

Hi hi Sebek dobrze, ze wiem jakie masz drzwi wejsciowe
mira 22:33, 03 sty 2017

Madzenka napisał(a)
Potwierdzam wszystkie prawdy nt nart. Ja pierwsze kroki stawiałam z moja córka gdy miała 9 lat miałyśmy frajdę gdy instruktor spojrzał na nas obie a ja potwierdziłam , ze jestesmy na tym samy etapie
Nie wyobrazam sobie zimy bez nart, mimo chorego kolana cieszę sie jak goopia gdy pada śnieg. Jesli ktos nie lubi zimy pokecam narty, biegówki dla tych ktorzy obawiają sie urazów lub szybkości, zjazdówki dla tych lekko szalonych

A propos sniegu, jestem happy bo wczoraj zakopczykowalam róze, śnieg je wczoraj przysypał, teraz moze mrozić

A jak u Was ze śniegiem?

a że się wtrącę, biegówki wymagają większej kondycji - nie powozisz się, można się nieźle wywalić, a na zjazdach tez szybkość jest Dla mnie jedyny plus że nie ma kretynów jak Mała Mi pisze

pozdrawiam
Madzenka 22:34, 03 sty 2017

asiak napisał(a)
U mnie biało i w tej chwili też sypie. Różyczki mam zakopczykowane

Asiu czyli my sobie teraz spokojnie do wiosenki czekamy

Chciałam tylko nadmienić , ze u mnie aktualnie po śniegu, bo deszcz pada.....
Madzenka 22:36, 03 sty 2017

mira napisał(a)

a że się wtrącę, biegówki wymagają większej kondycji - nie powozisz się, można się nieźle wywalić, a na zjazdach tez szybkość jest Dla mnie jedyny plus że nie ma kretynów jak Mała Mi pisze

pozdrawiam

Potwierdzam biegówki poruszają wszystkie partie ciała.
asiak 22:37, 03 sty 2017

U mnie dalej sypie i to porządnie
Tej wiosny już się nie mogę doczekać