Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika cz. aktualna

Madżenie ogrodnika cz. aktualna

Kacha123 06:55, 20 mar 2015

Evergoldom wyskubałam to, co było całkiem suche, a tam, gdzie brzydkie końce, ścięłam na skos i nie widać - ale moje to przedszkolaki, nie było dużo do robienia. Pozdrawiam i czekam na brzozy.
Juzia 07:49, 20 mar 2015

Madzenka napisał(a)
Widowni dziękuję za oczekiwanie, aktor się stremuje w sobotę i ucieknie gdzie pieprz rośnie

Nie ma takiej opcji!
To jedyna ogrodowa atrakcja teraz... chyba nie tylko dla mnie
ana_art 08:18, 20 mar 2015

Madzenka napisał(a)
Czy wiecie jak przyciąć carexy evergoldy? Bardzo mi sie rozrosły w poprzednim sezonie (nie ciełam ich tylko wyskubałam) , maja długie brzydkie włosy. Czy ciachnać im tylko końcowki czy po calosci. Generalnie bardzo dobrze wyglądaja tylko te długie włosy...W sobite czeka je sekator ale nie chce mi sięz nimi bawić.

Czy ktoś ścinał carex morrowi gdy kwitnie? Nie znosze tego a juz ma kłosy u mnie w ogrodzie, kilka dni temu zobaczyłam i mam nerwa.... Nie zetnę jej na łyso bo dobrze wyglada po zimie a przeciez tysiaca (a moze i wiecej ) kłosów nie bede pojedynczo wycinać. Moze je ogolę po kiwtnieniu? Kiedys juz tak robiłam

w ubiegłym roku normalnie przycięłam na granicy brzydoty, wybujały w tym roku mega i dumam gdzie je przesadzić
ZielonaAnia75 08:41, 20 mar 2015

Ja również zasiadam już na widowni z kawą w ręku. A sobota już jutro!!!
lojalna_ 10:28, 20 mar 2015

Marznko ja podciełam swoje tak ): fotka u mnie ...teraz ladnie sie podniosly a mialy strasznie długie suche badyle
atena35 11:54, 20 mar 2015

Wiosenne pozdrowionka zostawiam i "nowy" watek zaznaczyć muszę.
Dorotka 18:28, 20 mar 2015

Marzenko, no to założyłam wątek bo gdy pytam na waszych wątkach to potem zapominam gdzie i kogo pytałam
iwonadm 19:25, 20 mar 2015

Madzenka mam prośbę kupiłam ciemierniki ale nn może rozpoznasz odmiany bo wiem że je lubisz
Bogdzia 20:08, 20 mar 2015

U mnie powojniki tez raczej kiepsko rosną ale gdy na ich miejsce sadze róże to nagle okazuje się ze zaczynaja dobrze rosnac i jest kłopot bo wzajemnie sie zasłaniają.Muszę sadzic zamiast pnących nizsze róże bo one chyba lubią razem rosnąc.Pozdrówka.
yolka 21:37, 20 mar 2015

Wpadam z rewizytą. Ogród Twój znam doskonale, często cichaczem podpatruję,Jestem też fanką Twoich domkowych dekoracji, interesowałam się także techniką wykonaia ściany. Lubię szaro beżowo biało w domu i niebiesko w ogrodzie. Pozdrawiam