Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika cz. aktualna

Madżenie ogrodnika cz. aktualna

malgorzata_s... 20:56, 30 mar 2015

Dzięki wielkie Na pniu to pissardi Po drugiej stronie ścieżki prowizorki będą kuleczki buksowe i rozplenice Jakbyś mogła jeszcze doradzić czym te paskudne kamienie zastąpić Krążki drewno podobne czy cuś innego??
Wieloszka 21:27, 30 mar 2015

Madzenka napisał(a)

Ja juz sie Stefana doczekać nie moge Planuje konwalniki wreszcie posadzic i miniturowy tatarak. Kolejna rewolucja sie przy tarasie kuchennym szykuje 11.04
Musze sie w czasie świat zregenerowac i odpoczać.....

Boszsze, jaka znów rewolucja przy tarasie kuchennym??? Co tam będziesz zmieniać? Tatarak tam masz, buksy, klona palmowego, buka tricolor - co chcesz zmieniać?
Ja też konwalnik planuję - zamiast żurawek obsidian, już pożegnałam się z nimi definitywnie. Jeszcze coś potrzebuję zamiast żurawek limonkowych, bo nie mogę się odczepić od tego zestawienia bordo+lime Tylko niestety nie tatarak, bo to na rabatę przy domu, a tam wyjątkowo jest za sucho dla niego
Juzia 21:47, 30 mar 2015

Wieloszka napisał(a)

Jeszcze coś potrzebuję zamiast żurawek limonkowych, bo nie mogę się odczepić od tego zestawienia bordo+lime Tylko niestety nie tatarak, bo to na rabatę przy domu, a tam wyjątkowo jest za sucho dla niego

Carex Gold Fountains ?
ana_art 21:49, 30 mar 2015

Magda70 napisał(a)

Tylko na łopatę czy coś jeszcze ?
Magda co obstawiasz?
Zielona 22:24, 30 mar 2015

Chciałam napisać "Cześć, Pędziwietrze", ale po tym, co działo się dzisiaj za oknami... jednak się powstrzymam. W kwestii pogody... mimo wszystko liczę, że nie ochłodzi się tak, jak zapowiadają. Przynajmniej w strefach 7b Za to liczę, że Twoja energia jest w stanie udzielić się każdemu czytającemu.

Zaległości nadrobiłam. Kompozycjami /choć szykujesz zmianę/ oczy nacieszyłam. Listę podpisuję

PS Jak radzą sobie nowe brzozy przy tym wietrze? Palikowałaś je jakoś specjalnie?
ZielonaAnia75 22:28, 30 mar 2015

Madżenko, chorował Ci kiedyś buk tricolor? Bo u mnie łapie od kilku lat jakieś choroby grzybowe. Opryskałam go miedzianem w tym roku i zobaczę co będzie...
nawigatorka 22:51, 30 mar 2015

Zielona napisał(a)
Chciałam napisać "Cześć, Pędziwietrze", ale po tym, co działo się dzisiaj za oknami... jednak się powstrzymam. W kwestii pogody... mimo wszystko liczę, że nie ochłodzi się tak, jak zapowiadają. Przynajmniej w strefach 7b Za to liczę, że Twoja energia jest w stanie udzielić się każdemu czytającemu.

Zaległości nadrobiłam. Kompozycjami /choć szykujesz zmianę/ oczy nacieszyłam. Listę podpisuję

PS Jak radzą sobie nowe brzozy przy tym wietrze? Palikowałaś je jakoś specjalnie?

I ja o twoich brzozaxh dziś myślałam.bo moje Serby musiałam.dziś.prostować i o palikach myślę...
A i zdrady kim jest Stefan ze się tak na niego cieszysz
Wieloszka 23:07, 30 mar 2015

Juzia napisał(a)

Carex Gold Fountains ?

To mnie zaskoczyłaś! Musiałam zapytać wujka g. co to za jedna
Ładna, nada się
Juzia 23:15, 30 mar 2015

Wieloszka napisał(a)

To mnie zaskoczyłaś! Musiałam zapytać wujka g. co to za jedna
Ładna, nada się

Na zdrowie
U mnie najlepiej wygląda po zimie... ze wszystkich carexów.
kamasja 13:59, 31 mar 2015

Madzenka napisał(a)

O kurcze dawno mnie nie było a zestaw kolorystyczny bratków, stokrotek i prymulek kupiłam identyczny w sobotę-czekają na posadzenie