Sebek - dobrez, ze sobie donice przypinsowałeś bo jak mnie znasz to niedługo znow rewolucje przejdą

Czrana donica taka sama jak u EwyKatowice. Czeka na zakup bonzaja, muszę do ZC podjechać coby nabyć drogą kupna
Syla - czarne donice z białymi stokrotkami zapewne obłędne, jeszcze chyba nie fociłaś, bo ja nic nie widziałam!!!! moje brzozy to doorenbos odmiana Long Trunk......
Kamajla zapomniany tatarak to ewidenty znak, że jeszcze nie czas na rewolucje przy kuchennej rabacie.... Najpierw wylewka pod nogi pergoli a potem przesadzanie.... Deski zamowione tylko czy M sie ugnie pod wylewka......
Gabisia ja nawet wiem, ze ten tatarak obok hakone stoi... Na szczęscie nie zapłacony

Moje kule od dwóch lat leża w carex frosted cursl i tylko dzieki temu nie grają same w boole po ogrodzie

Gdybym je położyła przy konwalnikach to zwłaszcza ta szkliwiona kula by sobie po nim powalcowala.....
Zielona Marto - wiosna to najpiekniejsza pora roku. Czekam az pIssardi rozkwitną na całego a kiku shidare dołączy do nich

oj będzie sie działo pod koniec tygodnia , zapraszam do klubokawiarni na 5 kwitnacych kiku-shidare. M mi wyjazdu do Kraju kwitnacych wisni nie zafundował to sobie zapożyczony krajobraz zafundowałam

bonzaja chyab zmieni lokalizacje i wtedy go pokaze ale jeszcze koncepcji nie mam gdzie....
Rench ja konwalnika bede tuczyć Florovitem
Agnieszko kula mam ale ich jakos szczegolnie nie eksponuje. Mam och łacznie 6 szt od 27 do 4 cm
Ensata - konwalnika chyba trezba dolistnie zasilić ale i tak spodziewam sie efektu jak z carexami w 3 sezonie. Może liscie nie maja moje duzo ale korzenie ładne, bo je w poszukiwaniu krewetek porzadnie obejrzałam