Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika cz. aktualna

Madżenie ogrodnika cz. aktualna

polinka 07:58, 08 lut 2015

Śniegiem popruszyło??? Pierwszy raz tej zimy droga krajowa biała
makkasia 09:18, 08 lut 2015

Madżenie czekam na wiosnę u Ciebie
siakowa 10:39, 08 lut 2015

Pozdrawiam .poczytalam ale szkoda ze nie mialam co poogladac.
Kasiek 10:44, 08 lut 2015

Wyczytalam ze masz Louisa, mozesz pokazac fotke?
Bawaria zasypana po uszy, mamy sniezyce I dobrze.
Madzenka 10:50, 08 lut 2015

Kasiu Louisa jeszcze nie mam co pokazywać, bo bodajrze ta róża kwitla jkilkoma kwiatkami. Kolor mnie zachwyca bo jest na lekko ocienionej rabacie z innymi różami. Kolorze zimnych purpur i rożów. Zapraszam na pokaz w sezonie 2015.
Ja z ta róża nie miałam żadnych problemów, nie chorowała bardziej niż inne róze w te wilgotne i gorące lato.
To duża róza, rośnie u mnie przy podporze i sadzona w lipcu do wrzesnia wybujała na 1,8 m

Madzenka 10:52, 08 lut 2015

Macham do zaglądających
U mnie po wczorajszym pięknym, słonecznym dniu dzisiaj zima na calego, śnieźyca, zawierucha. Nie mogłam w nocy wrócić samochodem do domu, bo bardzo intensywnie zaczęlo padać przy temperaturze +2. Rptaeraz zero stopni i trochę się przejaśniło. Zarz pobiegnę Wam zimowe fotki zrobic.

Ale prognostycy znów zmienili opcję wróżb i twierdza, że zacznie sie przedwiośnie u mnie wkrotce, jeszcze tylko 2-3 dni męczarni
Juzia 10:59, 08 lut 2015

U mnie wszystko oblepione śniegiem. Nawet znaków drogowych nie widać!
Ale ślicznie jest, bo słońce świeci i śnieg błyszczy

Czekam na focie
Luki 11:09, 08 lut 2015

Czuję się zacofany Fenomenu Instargrama nie rozumiem, Twittery, Aski i inne tego typu są mi do życia niepotrzebne, jedyne czego używam to Fb, a do rozmowy preferuje telefon... ehh co się z tym światem dzieje niedługo będziemy się porozumiewać za pomocą hieroglifów.
Z chęcią poczytałbym ten artykuł o hejterach... straszne zjawisko, które przechodzi najbardziej na dzieci i czasem w głowie mi się nie mieści jak osoby z podstawówki, a nawet niżej mogą się wyrażać i pałać nienawiścią i wulgaryzmem do innych... ale coś mi się wydaje, że rozwijam 'temat nie na temat'

Co do zimy... ja mam dość, dzisiaj nasypało w nocy 30cm śniegu i nie ma zamiaru przestać sypać.
Karol99 11:11, 08 lut 2015

Zostawiam pozdrowienia.
Madzenka 11:28, 08 lut 2015

Luki napisał(a)
Czuję się zacofany Fenomenu Instargrama nie rozumiem, Twittery, Aski i inne tego typu są mi do życia niepotrzebne, jedyne czego używam to Fb, a do rozmowy preferuje telefon... ehh co się z tym światem dzieje niedługo będziemy się porozumiewać za pomocą hieroglifów.
Z chęcią poczytałbym ten artykuł o hejterach... straszne zjawisko, które przechodzi najbardziej na dzieci i czasem w głowie mi się nie mieści jak osoby z podstawówki, a nawet niżej mogą się wyrażać i pałać nienawiścią i wulgaryzmem do innych... ale coś mi się wydaje, że rozwijam 'temat nie na temat'

Co do zimy... ja mam dość, dzisiaj nasypało w nocy 30cm śniegu i nie ma zamiaru przestać sypać.

Nic się nie dziej, ot postep i zmiany, immanentna cech rozowju ludzkości . Pomyśleć, że kiedyś nie było koła Zawsze powtarzam, że do jednej cechy współczesności trzeba się przyzwyczaić, do zmian

A hejtowanie pomińmy milczeniem, spśćmy zasłone milczenia na nasz sport narodowy