Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika cz. aktualna

Madżenie ogrodnika cz. aktualna

Madzenka 21:39, 09 maj 2015

anetta napisał(a)

Tak to stipa pony tails. Cieta wiosna i tak pieknie soczyscie odbiła
Madzenka 21:40, 09 maj 2015

MAD napisał(a)
Madżen dzięki Ci wielkie Kobieto za tę wieczorną dawkę ogrodowego piękna...

MAD a Ty wiesz, ze ja ostatnio nie moge nadazyć z watkami, zanim doczytam zaległosci niwe strony sie pojawiaja.... I znow mam tyły....
Madzenka 21:42, 09 maj 2015

zaczarowanaa napisał(a)
Majstersztyk! dla mnie bomba)))

Takk Zaczarowana
zaczarowanaa 21:45, 09 maj 2015

Madzenka napisał(a)

Takk Zaczarowana

værsågod
Mirka 21:46, 09 maj 2015

Madzenka napisał(a)

Miałam ja w gruncie i donicy. W gruncie rosnie potffffornie szybko, w donicy wolniej ale praktycznie kazdą roslinę zdominuje. To trawa jednorodzna, nie udało nam sie jej żadna metoda przezimować (w gruncie, w ciepłym garazu, w piwnicy)
Dla jej urody warto ja jednak kupic aby miec szybki efekt purpury traw w ogrodzie.
Czy ona u ciebie kwitła? Ja mam wysianą z nasion i ma mieć takie czarne kolby .Sebastian pokazał u siebie w donicy wsadzoną i liście są takie zielone z bordo paskiem po środku.Czy ona potem zrobi się bordowa? Sorki że cię zamęczam
Mala_Mi 21:48, 09 maj 2015

Stipę wniosek prosty... trzeba ciąć.. jak nisko cięłaś??

Tulipan niespodzianka nazywa się Esperanto.. miałam .. i zanikły Najładniejsze zanim sie rozwiną

Wszystkie fotki cudniaste.. ale nie może być inaczej.. bo grabiszcze i tulipaniszcze robią robotę
Madzenka 21:48, 09 maj 2015

Magda70 napisał(a)

Nawet nie wiesz jak się cieszę

ps. dziś był u nas sołtys naszej wsi i zapytał czy weźmiemy udzial w konkursie na najładniejszy ogród gimny

Czyli Sołtys ma znakomity gust!!! Startuj, nawet sie nie zastanwiaj

A graby kocham od 2009 gdy je zobaczyłam u Ulfa na CHFSh a rok pózniej poprawił Luciano i jestem zgubiona, zagrabilam się na Amen.
Madzenka 21:49, 09 maj 2015

Mirka napisał(a)
Czy ona u ciebie kwitła? Ja mam wysianą z nasion i ma mieć takie czarne kolby .Sebastian pokazał u siebie w donicy wsadzoną i liście są takie zielone z bordo paskiem po środku.Czy ona potem zrobi się bordowa? Sorki że cię zamęczam

Tak ona początkowo jest brozowo-zielonkawa, z czasem na słońcu robi sie bordowa. Musi dojrzeć
Mirka 21:51, 09 maj 2015

Madzenka napisał(a)

Tak ona początkowo jest brozowo-zielonkawa, z czasem na słońcu robi sie bordowa. Musi dojrzeć
Dziękuję za info.
Madzenka 21:52, 09 maj 2015

Mala_Mi napisał(a)
Stipę wniosek prosty... trzeba ciąć.. jak nisko cięłaś??

Tulipan niespodzianka nazywa się Esperanto.. miałam .. i zanikły Najładniejsze zanim sie rozwiną

Wszystkie fotki cudniaste.. ale nie może być inaczej.. bo grabiszcze i tulipaniszcze robią robotę

Aniu stipe ciełam na 10-15 cm, podobno nizej nie mozna bo zamiera. Ale lepiej wyglada ta nizej przycięta, bo nie widac suchych kłosów. Rok temu nie ciełam i mnie wnerwiala

Grabiszcze i tulipaniszcze lubie. Czekam jednak na spokoj w ogrodzie po tulipanach sie uspokoi