Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika cz. aktualna

Madżenie ogrodnika cz. aktualna

Madzenka 19:14, 22 cze 2015

W oczekiwaniu na irysy
Madzenka 19:15, 22 cze 2015

No i przecież musza być róże
Madzenka 19:16, 22 cze 2015

FIRST LADY

BURGUNDY ICE

Przekwitajaca Princess Anne I munstead Wood

Świeży nabytek YOUNG LYCIDAS

Madzenka 19:18, 22 cze 2015

I Othello.... przytulony do Rubensa

Przekwitająca Claire Marshall z Fairy , która startuje
Karabela 19:20, 22 cze 2015

Te obrazki zawsze poprawiają mi humor, dziękuję Madzenko za pogonienie mojego deszczowego doła a First Lady duża rośnie? Kolejna miłość...
Malgosik 19:43, 22 cze 2015

bleebla napisał(a)
Mój tatarak nie daje rady. Brzydki się zrobił i ma pełno brązowych końcówek.

czyżby nie lubił słońca?
Madzenka 19:50, 22 cze 2015

Jola ja juz nie tne od szablonu, odcinam , odcinam do oporu, do czasu az w miarę prosto jest. Aczkolwiek fale Dunaju mam

Irenko stipy są podwiązanie, po urlopie przesadzam je nawet w środku lata! Teraz w deszczu. Znow leżą.....

Ewelaa witaj i nie ryzykuj z robotą

Dorciabe - ja też sie gapie, w kazdej wolnej chwili

Iwonakap - róze w tym roku zasilają tak jak wszystkie inne rosliny w marcu yara mila complex a w czerwcu płynnym florovitem

Bogata - bukszpany na rózance mam co 2 M a od róż ok 1 M a i tak fairy wlazła na bukszpany i aspiryna okrywowa też...

Małgosik. -rybę w stipie miała Gabisia juz rok temu

Atena - bukszpany musza poczekać do lipca.....

Monika76 - trawy maja u mnie idelane warunki - ciezka urodzajna glebe, dużą wilgostność i słonce. Na piasku bez wody pewnie by nie były takie bujne. Ponadto najstrasze okazy rosna juz u mnie 4 sezon. Stipy nie przechowuje, po prostu zimy nie było przez trzy lata we Wroclqwiu i stipa w ogrodzie przezyła i sie sieje

Agam wpadnę z przyjemnoscią

Nicole - buziam, dawno u Ciebie nie byłam, musze to nadrobić!

ZielonaAnia- kiedy zalozysz swoj watek ja się zapytowuję

Kasaya - forsted curls w tym miejscu rosnie od 2012, w tym czasie był dwukrotnie dzielony.....

Lindsay - jest krzywo ale nie jestem perfekcjonistka

ewa004 19:53, 22 cze 2015

Nacieszyłam oko
Madzenka 19:58, 22 cze 2015

Konstancja30 napisał(a)
muszę się odnieść choć zaliczyłam tylko 585 jak na razie ...

Madżenka przede wszystkim stworzyłas miejsce daleko poza "chelsea" nawet ... daleko "w sensie" (obezwładnia mnie to okrslenie ... nie wierzę, że sama użyłam ) ... zatem w sensie oni są w tyle ...

szalejąca wśród kulek i z panorama kulek (ten berberys ma kłaczki do obciachania denerwująco sterczą ) stipa musi być zmutowana albo pasiesz ją czymś tajemniczym bo wyjątkowo "roztyta" ... aspiryna to samo ..

róże ... cała jestem w sznitach po sobotnim podwiązywaniu dam - poczuły grawitację ... ale jak zyć bez róż ... muszę pedantycznie przeanalizować Twoje z nich kolaże bo wyglądają zjawiskowo w tandemach kolorystycznych ... nadal mnie złości mój James ... u mnie postanowił być "innom" różą ... daje mu rok ... dobrze, że choć pachnie
...

szałwia tworzy piękne kolorystyczne plamy ... Tytuskowi w nich do twarzy

i lawenda ... gdy nabyłam pierwsze sześciopaki wyczytałam na karteczce okreslenie "lawenda żywopłotowa" ... obśmiałam jak niegdyś carex (co w moim mniemaniu błędnie został okrzyknięty turzycą ... oj było się ignorantka ) ... ironizowałam iż lawenda nie może być "żywopłotowa" ... no bo jak ... po kilku latach stwierdzam ktoś wiedział co pisze ... moja viva minimalnie podcinana zaiste stanowi żywopłot ... tyle, ze pokładający się ciut ale jak prawie metrowe kłosy ? kwiaty ? (co ma lawenda? ) ... mają się nie pokładać ? ...

wciąż pieszczę w pamięci obrazki róż i ogrodu idealnego i lecę na 586 ...

Izabelo vel Konstancjo
Ten wpis wymaga indywidualnej odpowiedzi. Uprzedzam, ze jesli bedziesz znikać z forum nie będę focić!!!

Chelsa hi hi
Berberys juz po fotkach został natentychmiadt obcięty!!! Jak mogł tak niesforne kłaczki jak peryskopy wypuscić! Ja sie zapytowuje jak mógł poza wyznaczona mu geometrie wyskoczyc?
Towja lewenda Izabelo jest z pewnością lawnedą żywopłotową..... I przez nieuwagę podobnie wyglądająca obok posadziłam , ktora takowa nie jest... A tak podobnie w koszyczku z Obi wygladała...
Buziam, ścskam i Leosia wypatruje
AgnieszkaW 19:59, 22 cze 2015

ślicznie