Kopiuj wklej do woli, jeszcze zeby sie jakiś krasnoludek ogrodnik w ogrodzie pojawił

nie lubie opryskow i nawożenia, przydałoby mi się jakieś zastępstwie tym zakresie
Wracając do tematu gdy mnie wszyscy zakrzyczeli, że tak wczesnie rozpoczęłam prace w ogrodzie,... Coś o wiosnie we Wrocławiu
Dla meteorologów i klimatologów głównym wyznacznikiem jest oczywiście temperatura. Jeśli średnia dobowa mieści się w granicach od zera do 5 stopni, to mamy przedwiośnie, zaś jeśli przekracza 5 stopni to jest już termiczna wiosna.
Podsumowanie 23 dni lutego we Wrocławiu:
Z taką sytuacją mieliśmy przez większą część lutego w zachodnich i południowych dzielnicach naszego kraju. Na przykład we Wrocławiu spośród 23 dni lutego 4 minęły pod znakiem termicznej zimy, 17 jako przedwiośnie, a 2 jako wiosna.
j
całośc artykułu tutaj na twojapogoda.pl
Zawsze powtarzam, źe w większosci lat we Wrocławiu przedwiosnie nadchodzi szybciej o ok 2 tygodnie niż we wschodniej Polsce.
Polecam poczytajcie jakie warunki panowały w analogicznym terminie w innych regionach
Poczytam w tym tygodniu co robicie , hi hi i będe pisac że wstrzymać sie, za wczesnie

ze zaszkodzicie roślinom

Oj sekatorki pójdą w ruch!