Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika cz. aktualna

Madżenie ogrodnika cz. aktualna

Malgosik 20:21, 12 paź 2015

Madżen jesteś piękna!
Ten włos rozwiany...
Margarete 12:46, 13 paź 2015

Własnie ten włos ci sie zmierzwił nieco...zazwyczaj wygładzony....prosty.... Poza tym buźka dyniowa super

Widziałam zestawienia róz, pieknie je komponujesz...wyobrazm sobie jak ładnie w wazonie wyglądaja u ciebie w twoich surowych i monochromatycznych wnetrzach

Historie przedpłocia widziałam, po kolejnej rewolucji wygląda fajnie,te rabata na przedpłociu oddaje charakter całej twojej posesji,pasuje do gabinów, architektury domu etc. wpasowuje sie w punkt.

Spotkania zadroszczę, cóż...nie trafiam z moimi wekendami wrocławskimi w te terminy kiedy wy sie spotykacie....moze kiedys sie wstrzele

Dzieki za info o ambrowcach.

Nie wywalaj bergenii, cudnie u ciebie wygląda...ja swoja zgapiłam od ciebie i bardzo ja lubie
kasia_w 12:59, 13 paź 2015

Luki napisał(a)
Oj co się uśmiałem z tych dyń, Kasia miała genialny pomysł i przy okazji nos ma czadowy

W takie pochmurne ciemne dni, jak teraz, koniecznie potrzebujemy powodów do śmiechu Terapia antyjesienna
lojalna_ 13:10, 13 paź 2015

Twoj amrowiec juz sie wybarwia?
malkul 16:56, 13 paź 2015

świetny avatarek iście jesienny
tusiawka 19:53, 13 paź 2015

Powiedz mi gdzie i za ile te 800 krokusów nabyłaś?
Jaki gatunek/gatunki wybrałaś?
Wiem, że moich mam za mało.
Miałam już nie kupować, ale jak dobra okazja będzie.
stychaz 20:20, 13 paź 2015

O dylematach "rynnowych" poczytałam i trzymam kciuki za realizację

Marzenko czy to jest Munstead? Dalej szukam purpurowej róży najbardziej zbliżonej kolorem do Burgundy Ice, tylko wyższej. Falstaff u mnie się niestety nie sparwdził

Madzenka napisał(a)

butterfly 20:28, 13 paź 2015

Chodze po forum i zastanawiam sie gdzie wejść aby namówic do głosowania u mnie - przeca tu klubokawiarnia, tu kazdy zagląda - zapraszam do mnie.

I przy okazji podpinam sie pod pytanie tusiawki
Magda70 20:29, 13 paź 2015

Zagajanka napisał(a)
Miło znowu było się zobaczyć

Chciałam porównać Gabisi Novalis i Twoją Lawender Ice z moją Celebrating Life, ale niestety ta ostatnia stoi już tylko z jednym przymrożonym kwiatkiem, więc zdjecie nie było by miarodajne.

Zerwałam więc kilka innych wciąż kwitnących u mnie pastelowych róż i wyszło tak:

Chandos Beauty jest tu jako przykład ciepłego różu
QoS to taki mieszaniec (ma "ciepły" środek), reszta jest w stosunkowo zimnym odcieniu różu/fioletu.

Ależ piękne różane porównanie
Magda70 20:36, 13 paź 2015

Madzenka napisał(a)

Oj chyba byś kilka danica za jedną varella kupiła... Ceny mają masakryczne. Moją ok 60 cm kupiłam za prawie 300 zł a malutkie za 90 zł.....

Ej..ja moje na taras w zeszłym roku za 45 kupilam...wcale nie malutkie...tekie ze 30-40 cm