u mnie za tujami obornik normalny taki ze słomą ..od świń i krów....rozrzucaja na polach ...śmierdzi śwojsko....czasem za swojsko ....szambo jest gorsze ...dużo gorsze ..my mamy kanalizację to wiem jak z niej woni masakrycznie..nie do wytrzymania i nic swojskiego to nie jest
ten granulowany nie ma zapachu tak intensywnego .....gnojówka z pokrzyw jest bardziej intensywna ..prawie jak gnój....a ten granulat da sie wytrzymać ...choc zapach ma ....i Chanel to nie jest raczej...ale potem na rabatach to jakoś go nie czuję jak plewie ...i nie widzę wiosną muszę sprawdzić jak szybko się rozpuszcza po deszczu.(poleje woda i bede obserwowac
Hej
widziałam u ciebie piękny szpaler hortensji magical monnlight ile sztuk masz posadzonych? i jak długo u ciebie rosną?
ja mam na razie dwie ale planuje dokupić jeszcze cztery sztuki
Ja trawy w sobotę powiązałam,akurat była przerwa w dostawie deszczu. Poza tym zapowiadają ochłodzenie i nie chce powtórki z zeszłego roku jak mi palce zamarzały i szmurka nie mogłamutrzymac.
Do kina na M2 plamuje w środe iśćbo mamy z eM rocznicę, to chyba zarezerwwuje wczesniej miejsce.
Donoszę, że krokusy i czosnki główkowate na wierzchu som.
a róże u mnie dostały kopczyki bo do końca roku weekendy pozajmowane.
Ciemierniki - na 10 krzaczków kwitną dwa.
Nie dajmy się ciemnościom i burościom lampki na ogrody i domy wyłóżm,y wianki wieszajmy !!! już niedługo
Madzenie ogród jak zwykle oh yo!!!
ściskam
nie pobijecie mojej czarnej serii. Od czerwca miałam naprawianą pralkę(pompa), płytę indukcyjną 5 razy, bo za każdym razem padało coś innego łączna suma napraw przekroczyła 2 tys., wyświetlacz od lodówki, odkurzacz, i a końcu TV. dobrze, ze miałam wykupione ubezpieczenie na kolejne lata po gwarancji. Po czasie wpadliśmy na to, ze to chyba wina przepięć na sąsiedniej budowie na
którą pożyczaliśmy prąd, bo mieli kabel ''łatany'' i kilka razy dziennie wybijało korki. Popsułam jeszcze laptopa zrzucając go ze stołu, syn popsuł obiektyw od aparatu i zalałnowy miesięczny telefon, tzn. rozmawiał podczas deszczu i uległ awarii. Gwarancji nie chcą uznać bo jakiś czujnik przebarwił się na czerwono- co oznacza zalanie. Naprawa 900 zł. Tak więc Marzenko Wasze czarne serie to nic.