Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój ogród, czyli Skandynawia po krzyżacku

Mój ogród, czyli Skandynawia po krzyżacku

BASIA8 10:48, 22 sty 2016

Anusia napisał(a)
Od rana pada śnieg. Ogólnie nasypało ok. 15cm śniegu miejscami nieco więcej

Witaj Aneczko w Nowym Roku Dawno Mnie na forum nie było - a tym samym u Ciebie piękne widoki pokazujesz
Buziaki przesyłam.
Anusia 19:23, 22 sty 2016

Jestem po krótkiej przerwie
Dominiko, Karolu śnieg u nas w tym roku dostatek. Jak nie było tak nie było a teraz sypie co drugi dzień.
Anusia 19:28, 22 sty 2016

Ewa777 napisał(a)

Aniu, ja Ci wyjaśnię Teraz sie zamawia, ale nie przesyłają od razu, tylko gdy się zacznie sezon. Dają Ci znać, że są gotowe i ustalają z Tobą termin przysłania.Przed przesyłką przelewa się pieniądze. Lepiej zamówić wcześniej, bo wiosną może już nie być tych róż, które chciałaś.

No tak zapomniałam o takiej możliwości. Zdziwiło mnie, że tak wcześnie. Chyba też tak zrobię, złożę zamówienie pod koniec lutego.
Anusia 19:33, 22 sty 2016

Olga, Agata dziękuję, taką zimę też lubię.
Pomponela też ładna, zeszły rok służył rożom. Ciekawa jestem jak będzie w tym roku.
Anusia 19:38, 22 sty 2016

MirellaB napisał(a)
I u Ciebie Aniu również zima
A jak jest teraz?

Zima cały czas trwa i taką zimę lubię Codziennie odśnieżałam taras, a teraz mam taką usypaną górkę śniegu, że na ulepienie porządnego bałwana wystarczy hihi Zdjęcie z przed dwóch dni

Anusia 19:50, 22 sty 2016

LenaMagda napisał(a)
Witaj Anusia! Dużo się u Ciebie dzieje na działeczce, ławeczka, pergola piękna zapożyczam pomysł na skarbonkę z 5 złotówkami będę zaglądać częściej.

Witam Cię serdecznie w moich skromnych progach.
Dziękuję, troszkę się dzieje Chciałabym więcej coś zdziałać ale budzet tego nie udzwignie. Jak pomyślę sobie ile będzie mnie kosztowało wypełnienie mojej 'donicy' to az mną wzdryga, dlatego pomysł z odkładaniem 5zł jest jedynym rozsądnym rozwiązaniem. Pozwoli mi na zakup roślin Zapraszam częściej do Skandynawii
Anusia 19:53, 22 sty 2016

Basiuoj dawno Ciebie nie było. Zaglądałam do Ciebie co i raz a tu cisza. Miejmy nadzieję, że nowy rok ędzie dla nas lepszy a przynajmniej nie gorszy, pozdrawiam cieplutko.
kamila66 15:10, 23 sty 2016

Trzeba się napatrzeć na ten śnieg mam nadzieję, że to ten ostatni
U Ciebie jest go dość sporo
olga80 17:30, 23 sty 2016

a u mnie śniegu mało wszędzie pada a u mnie nie
hanka_andrus 17:34, 23 sty 2016

U ciebie chyba nie musi. Jak zacznie się topić ten z całej okolicy, trzeba uważać na podtopienia i roztopy.

Ma być plusowo i w dzień i w nocy.