Dodany 09:21, 03 lut 2015
Ja taki folk uwielbiam. U mnie aksamitki=turki, nagietki i inne kwiatki tej maści szaleją co roku.
Super widok. Noo i ta pergola, moje marzenie. Mój mąż też z tych pracowitych, a z drewnem lubi pracować najbardziej. Córce zbudował domek, a dla mnie leżak (cudny). Mam nadzieję, że w tym roku powstaną właśnie pergole
Cieszę się, że Ci się podoba taki folk ). Powinnaś założyć swój własny wątek, byłoby miło pochwalić umiejętności Twojego męża.
Na tym kawałku posadziłam też hosty i powojnika. Upały zrobiły swoje a ja nie miałam możliwości dojeżdzać codziennie na działkę. Jednak liczyłam się z tym że dopóki nie zamieszkamy będą straty.
Aniu, co planujesz posadzić na tej pergoli? Masz zdolnego męża
Stolarz ?
I myślałaś o kolorach w twoim ogrodzie? Bo ja nadal kokoszę, chociaż kolory kojarzą mi się z porami roku.
Ale dużo osób decyduje się na kolorystykę tzw. trzech: np. różowy, biały, niebieski.
Ja jeszcze nie umiem. Tylko rabaty pilnuję, aby były w podobnej gamie kolorów
Iwonko, jeszcze nie wiem co posadzę. Bardzo bym chciała różę. Nie potrafię też trzymać się kolorów, to wymaga konsekwencjii, a ja jak ta sroka jak coś zobaczę to musi być moje )Przy tarasie wzdłuż budynku chcę posadzić białe hortensje Anabel , a pomiędzy nimi hosty.