Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój ogród, czyli Skandynawia po krzyżacku

Mój ogród, czyli Skandynawia po krzyżacku

MirellaB 01:08, 25 lip 2016

Super zamek wygląda
Dziwne, ale tam jeszcze nie byłam.
Margo 04:19, 25 lip 2016

Malbork odwiedziliśmy w zeszłym roku, ale i tak fajnie pooglądać fotki znowu.
Ja wogole uwielbiam wszelkie zamki, zamczyska i pałace, mogłabym zwiedzać na okrągło. W tym roku robimy wypad do Warszawy, już się cieszę . A jak dzieci podrosną to marzy mi się objazdówka po południu Polski, tam dopiero jest co zwiedzać
Anusia 09:12, 25 lip 2016

dominika_ napisał(a)
Nim się obejrzysz z perukowca zrobi się duże drzewko, ja swojego przycinałam żeby się rozrósł, ale przez to nie kwitł.

Ja swojego peruka na razie nie będę przycinała i tak naprawdę liczę na szybki wzrost bo za płotem dom rośnie a u mnie wszystko takie maleńkie.
Jak będziesz kiedyś w Malborku zapraszam Zamek robi chyba na Wszystkich wrażenie
Anusia 09:19, 25 lip 2016

Gardener27 napisał(a)
Aniu cieszę się że rozplenica już u Ciebie kwitnie
Oszołomiony jestem tym łanem rudbekii a i szpaler mixu bukietowych nie gorszy
z perukowca urośnie gigant U mnie ma 2 metry a ciacham go zawsze w kwietniu o połowę

Dziękuje za pochwały
Oj walczyłam o tę rozplenicę. Na początku nie chciała roozkrzewić się i tak naprawdę dopiero po przeniesieniu jej w grunt ruszyła z marszu.
Wiosną będę obserwowała jak ciachasz swojego peruka Na razie maleńki, niech rośnie.
Anusia 09:21, 25 lip 2016

Warmia napisał(a)

O, Twoje rozplenice już mają szczotki U mnie gdzie nie gdzie zaczynają się pojawiać ździebełka z kwiatostanami. Moje jakieś zapóźnione

Marta to bardziej jesienna trawa, więc ma jeszcze dużo czasu na wypuszczenie kłosków. To tylko moja tak wystartowała.
Anusia 09:25, 25 lip 2016

GosiaJoanna napisał(a)
Uwielbiam to miasto może dlatego że się tam urodziłam...buziaki Aniu
P.S. piekne fotki

W przyszłym roku przyjedz o tydzień póżniej na samo Oblężenie. Ja Kamcie z Julką tak przeciągnełam po całym terenie, że miały już dość.
Anusia 09:28, 25 lip 2016

Flower1 napisał(a)

Aniu Stipy cudne,rozpielnica też piękna ja kupiłam pare rozpielnic w tym roku ale narazie wyglądają jak chwasty )

Moje też na początku wyglądały jak chwast. Nawet e-M się pytał czemu tego nie wyrywam. Musiałam mu kilka razy powtarzać aby zostawił mi te roślinkę w spokoju.

Anusia 09:39, 25 lip 2016

Joku napisał(a)
Bardzo rozrośnięte są twoje stipy. Znalazłam na rabacie kilka siewek, maleństwa w porównaniu z twoimi.

W Malborku, w zamku byłam chyba pół wieku temu. Później byłam chyba w latach 90tych, ale do zamku nie wchodziłam.
Niezła impreza musiała być, fajne zdjęcia wkleiłaś.

Stipy u mnie rzeczywiście wielgaśne. W zeszłym roku moja jedyna nie była taka. Te osiągnęły już stan jaki mają jesienią.

Jak tylko ogarnę się z przed ogródkiem i podtrzyma się tradycja corocznych spotkań to na pewno do siebie zaproszę.
Anusia 09:43, 25 lip 2016

bartek_luberda napisał(a)
Jutro wybieram się w twoje okolice na wakacje aż nie mogę zasnąć Zamek jest przepiękny cena dla zwiedzających również

Witam w Krzyżackim grodzie
Zamek robi wrażenie. Szkoda, że ominęła Was taka impreza. Warto zwiedzić zamek pomimo wysokich cen za bilet. Obejżałam ogród, jest piękny a u mnie dopiero początki
Anusia 09:47, 25 lip 2016

MirellaB napisał(a)
Super zamek wygląda
Dziwne, ale tam jeszcze nie byłam.

Mirella bo Żuławy to nie po drodze hi hi ale ja sobie zaplanujesz urlopik to zaplanuj ze zwiedzaniem naszego terenu. Coffa też na Ciebie będzie czekała w Skandynawii a dla dzieci też w naszym mieście są atrakcje jak Dinopark