Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój ogród, czyli Skandynawia po krzyżacku

Mój ogród, czyli Skandynawia po krzyżacku

Anusia 08:30, 20 lip 2016

olga80 napisał(a)
Aniu miło Cię widzieć
Ogród w obiektywie Gosi wygląda zupełnie inaczej jakoś wcześniej nie zauważyłam tego szpaleru hortek i stipy jakie masz już duże u mnie takie mikruski. Pozdrawiam

W szpalerze rośnie Anabel oraz pięć Limek. Za każdym razem jak robię ujęcie, staram się robić jak najszerzej. Zazwyczaj obejmuję trzy sztuki.

Kolejne Gosiowe ujęcie Limek.

GosiaJoanna 13:44, 20 lip 2016

Ania ma piekny ogród roślinki odwdzieczaja sie jej pieknym wzrostem za opieke i milosc. Aniu pociesze Cie ja po urlopie mialam 2 taczki zielska a trawa do kolan hihi ogarnelam rabaty i warzywnior ...trawnik dla Pawla zostawiam
Anusia 22:48, 21 lip 2016

Gosia widziałam jak wypieliłaś rabaty. A ja wczoraj pojechałam kupić perukowca Royal Purple. Posadziłam a w odpowiednim czasie obfoce. Rozchodniki u nas po 12 zł. Dość ładne okazy ale nie kupiłam. Dostałam kolejnego, tym razem od sąsiadki Joli Wdzięczna jestem jej bardzo.

Chciałam się jeszcze pochwalić, bo zapomniałam. Dostałam od Gosi jeszcze jednego kwiatka, do domu.

Anusia 14:18, 22 lip 2016

Wstawiam zdjęcie dla Przemka.
Trzy szmaragdy na tej rabacie chcę poprowadzić w stożki. Dodaję zdjęcie z wiosny.

Nie mam najbardziej aktualnego zdjęcia tak by pokazać same tuje.

Gardener27 14:24, 22 lip 2016

Aniu one są maleńkie jeszcze by z nimi szaleć Możesz jedynie delikatnie podciąć końcówki by się ładniej zagęszczały i tyle
dominika_ 14:51, 22 lip 2016

Ten drugi, tzn, bardziej po prawej stronie zdjęcia kulkuje się,jeśli nie nabierze od dołu ciężko Ci będzie go ciachną, no chyba, że nabierze masy.
GosiaJoanna 14:52, 22 lip 2016

Kwiatek tzw mało wymagajacy hihi jak bym jechała bezposrednio do Ciebie to pewnie wiecej bym roslin przywiozla ale zawsze mozesz do mnie zajechac ze szpadelkiem hihi
Anusia 20:14, 22 lip 2016

Przemku, Dominiko tak myślałam, że mogą być za małe. W takim razie niech sobie jeszcze rosną, jeszcze coś zepsuję
Anusia 20:15, 22 lip 2016

GosiaJoanna napisał(a)

Kwiatek tzw mało wymagajacy hihi jak bym jechała bezposrednio do Ciebie to pewnie wiecej bym roslin przywiozla ale zawsze mozesz do mnie zajechac ze szpadelkiem hihi

Taa 700km w jedną stronę
Anusia 20:20, 22 lip 2016

Aktualnie rabata z jęzorem wygląda tak.
Troszkę pogoda się zepsuła. Zaczęło siąpić. Za płotem ruszyła budowa domu. Za bliskie sąsiedztwo.