Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój ogród, czyli Skandynawia po krzyżacku

Mój ogród, czyli Skandynawia po krzyżacku

Anusia 21:47, 04 kwi 2017

No to bardzo blisko Nie mogłam Cię zlokalizować
ogrodula 21:53, 04 kwi 2017

W złą stronę patrzyłaś.
Anusia 21:57, 04 kwi 2017

ogrodula napisał(a)
W złą stronę patrzyłaś.

No właśnie warmia i mazury
MirellaB 07:24, 07 kwi 2017

Podziwiam bratki w donicach
Karbowane? Nie widziałam u nas takich, ale ślicznie się prezentują w Twoich donicach

Tak sobie myślę, że wywalę stipę w przyszłym roku i spowrotem wrócę do smagliczki między różami
bacowa 22:18, 07 kwi 2017

ogrodula napisał(a)
Jeżdżę od paru lat na wiosenne, letnie i jesienne Targi do Starego Pola.
.

Ja też, pewnie się gdzieś mijałyśmy na targach
Iwk4 08:36, 08 kwi 2017

Zastanawiam się, czy jechac? Jakoś mnie nie ciągnie. Jak pojadę, pewnie jezowki kupię.
Anusia 09:23, 08 kwi 2017

MirellaB napisał(a)
Podziwiam bratki w donicach
Karbowane? Nie widziałam u nas takich, ale ślicznie się prezentują w Twoich donicach

Tak sobie myślę, że wywalę stipę w przyszłym roku i spowrotem wrócę do smagliczki między różami

Mirella stipa jest ładna w pierwszym roku. Zostawia mnóstwo śmieci ale pomimo to zimą pięknie zdobi rabaty. Trudny wybór, ja pozostanę przy niej. Młode zastąpią starsze. Wczoraj byłam też na rynku. Karbowanych bratków już nie ma, miałam wiele szczęścia, że trafiłam na nie.
Anusia 09:29, 08 kwi 2017

bacowa napisał(a)
.

Ja też, pewnie się gdzieś mijałyśmy na targach

Witam Cię Ewo w moim wątku. Nie zwróciłam uwagi na podpis pod Twoimi wpisami u Iwonki. Ogród piękny, właśnie wróciłam z wirtualnego spaceru Jestem pod mega wrażeniem
Anusia 09:32, 08 kwi 2017

Iwk4 napisał(a)
Zastanawiam się, czy jechac? Jakoś mnie nie ciągnie. Jak pojadę, pewnie jezowki kupię.

Do Starego Pola masz kawałek drogi. Ja w tym roku nie odpuszczę i wybieram się w niedzielę czyli w drugi dzień targów. Może ceny będą lepsze mam na myśli to, że sprzedawcy troszkę odpuszczą. Fajnie byłoby się zobaczyć w większym gronie.
BASIA8 23:48, 09 kwi 2017

Hej Anusia . Jak tam po targach? kupiłaś coś fajnego? U Nas w Kielcach były w ten weekend targi ogrodnicze - Ja w tym roku nie byłam. Mąż na Ukrainie a Mnie z Mikim nie chciało się jechać - Słońce świeciło, ale wiatr był przejmujący. zostaliśmy w domku i na mały spacer po ogrodzie się wybraliśmy.