Właśnie przemknęłam przez Twój ogród i chciałabym jeszcze pospacerować Więc z radością zajrzę jutro na nowe zdjęcia. Zachwycająco uroczy masz ogród! Jak duży jest? A masz zdjęcia obejmujące go w szerszej perspektywie?
I mam jeszcze pytanie o ścieżkę, czy ona jest czymś wysypana, czy to odchwaszczona ziemia?
Hm
Mobilizujecie mnie do tych zdjęć a ja zabrałam się za obróbkę tych, które zrobiłam dzisiejszego ranka w plenerze
Mój ogród nie jest zbyt duży. Nie pamiętam jaką powierzchnię zajmuje. Te liczby wciąż wypadają mi z głowy Mam zdjęcia w szerszej perspektywie. Nie wiem jednak czy w takim ujęciu wygląda ciekawie. Raczej nie. To jeden wielki misz-masz Powoli będę starała się doprowadzić go do jako takiego wyglądu. W ogrodzie wszystkie ścieżki to ziemia. Nie mam i raczej nie będę miała ich niczym wysypanych.
Miło mi. Na punkcie liliowców lekko oszalałam Czekam z niecierpliwością, aż zaczną się rozrastać. Mam nadzieję, że nie przeszkodzi im w tym moje ciągłe przenoszenie ich w nowe miejsce
Kolor elewacji też mi odpowiada Jednak obecnie wybrałabym już inny, bardziej stonowany.