Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:)

Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:)

popcorn 16:00, 31 mar 2015

Chodzi mi o wątek, w którym były polecenia i ostrzeżenia, a który został zamknięty

tutaj trudno powiedzieć czy należy się pochwała - w firmie w której parę roślin (linka do ciemierników wkleiłam 2-3 strony w tył). Rośliny miały być XL a są zwykłe na moje oko, na szczęście nie miniaturki, ale nie ma co dzielić. hosty mają po 1-2 dziubki i tyle. I są nie opisane. Ciemierniki na zdjęciach pełny, a dostałam pusty. ech.
jankosia 16:03, 31 mar 2015

A, no to niezbyt dobra opinia. Dzięki. Na szczęście pozytywne opinie o sklepach szybciutko się rozchodzą i takich sklepów jest chyba coraz więcej
popcorn 16:04, 31 mar 2015

słonko wyszło! idę posadzić zakupy, chociaż przyjemne to w tym błocie i zimnie nie będzie
jankosia 16:31, 31 mar 2015

Ty, no dobra. Ja bym na twoim miejscu nie robiła linii prostej bo to długie wąskie, przejście, wagon może się zrobić.
Jeśli cisy za trampoliną muszą zostać to ja bym tą linię tak zrobiła:

A jeżeli nie muszą (a osłona z nich potrzebna to ja bym je w dwóch półokrągłych rzędach dała:

Też idę, bo z zera zrobiła się dziewięć stopni i nawet słonce widziałam
popcorn 16:36, 31 mar 2015

jeja! jak Ty to narysowałaś?? wygląda wypas!!!

z tą osłoną w 2 rzędach suuper, ale nie mam tyle cisów tych wielkich tylko 6, a i one nie dają osłony szczelnej, może kiedyś...
popcorn 16:36, 31 mar 2015

Jak to nie widać moich małych cisków, widać!
jankosia 16:49, 31 mar 2015

No jak napisałaś a ja się przyjrzałam to widać nie wiem jaki masz dalej ogród bo jak wszystko w linii prostej to zawijaski nie będą pasować. A trampolina trudna sprawa - wiem bo mam
jankosia 16:50, 31 mar 2015

A z pogodą to zmyła chwilowa była. Jeszcze nie zdążyłam się przebrać a tu już burzę od zachodu widać
agniecha973 16:58, 31 mar 2015

Mayla potwierdzam, do bani. Masakryczne sadzonki.
Margarete 17:00, 31 mar 2015

Karolinko, dzieki za chęc odsprzedania ciemierników ale ja...wczoraj popołudniu od razu weszłam na tego twojego linka i....kupiłam sobie 2 sztuki ciemierników, czekam na dostawe do paczkomatu. Szkoda że nie sa pełne ale i te niepełne w bordowym kolorze tez i sie podobają wieć sie uciesze jak przyjdą. Oni wysyłaja jakoś tak tylko w dwa dni tygodnia wiec moja dostawa przyjdzie juz po świetach ale i tak sie ciesze.
Dzis jeszcze kupiłam troche kolorowych bratków i obsadze nimi donice pod lasem, to jak w swięta nie wyjde do ogrodu z powodu kiepskiej pogody to chociaz przez okno popatrze na kolorowe kwiatki. Bratkom taka pogoda i snieg z deszczem nie zaszkodzi.
Pozdrawiam i raz jeszcze dziekuje za dobre checi.