Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:)

Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:)

16:44, 08 sie 2016
popcorn napisał(a)
hej Gosia!
cieszę się. Ale wiesz jak to jest, jak nic nie wrzucam i nie piszę to nikt nie pisze
buziaki!

właściwie ...to samo zaobserwowałam ...ale nie mam z tego powodu kaca moralnego ...watek sobie śpi a ja mam czas sobie obejrzeć u innych to co mnie ciekawi ....z wiosna odpuściłam rewizyty...chadzam tam gdzie chce ...a nie tam gdzie muszę

PS. jakby wszyscy tak ograniczyli "ciałkot" to bywanie na forum raz w tygodniu by wystarczyło na ogarniecie fot i istotnych informacji ...aktualnie tydzień nieobecności na forum jest nie do nadrobienia ...i dlatego też przekartkowuje strony niczym kolorowe czasopisma ...zatrzymuje sie wzrokiem na atrakcyjnych obrazkach...jedynie czasem jakis tekst przyciągnie wzrok

popcorn napisał(a)
Hmm straciłam do tego serce, wiesz? To chyba tyle w temacie

tak myslisz? a ja myslę ze bardziej czas tracimy (na czytanie tego co nie idstotne dla zycia w ogrodzie)a w naszych ogroach latem tyle sie dzieje ...zwaszcza jak się ma warzywnik to lipiec i sierpień jest podporządkowany zbieractwu

Gabriela 20:15, 08 sie 2016

A ja zupełnie nieogrodowe mam pytanie. Jak wypada Dawid Podsiadło na żywo? Lubię go, Trójka puszcza, podoba mi się.
popcorn 11:22, 09 sie 2016

Justynko,

masz rację w 100% co do pisania na forum i trajkotu pozaogrodowego ale ja lubię tu trajkotać o innych sprawach też

Straciłam serce dla swojego ogrodu, nie dla forum. Chociaż może po części też, bo nie widzę sensu.

Gabrysiu, świetny jest! Lubię go, głupoty gada ze sceny, naturalny jest i fajnie śpiewa. W grudniu gra w Łodzi, wybieram się znowu
anna_t 11:29, 09 sie 2016

popcorn napisał(a)
Hmm straciłam do tego serce, wiesz? To chyba tyle w temacie

chyba wiem.. masz może jakieś hosty z tych duuzych? wybralabym się na zakupy do Ciebie mogę?
Juzia 11:34, 09 sie 2016

A co Ty chcesz od swojego ogrodu????
popcorn 11:35, 09 sie 2016

Ania mam sum and substance, big daddy małe sadzonki o z własnego podziału ze dwie niebieskawe NN. I ze dwie inne nie pamiętam nazw po 5 zł zapraszam

Juzia nie mam nic do swojego ogrodu, mam dużo do swojej sytuacji rodzinnej :/

buziaki!
anna_t 11:46, 09 sie 2016

napisze mi adres i numer na priv? w tym tygodniu mam sajgon ale w przyszłym bym mogła być
ren133 11:52, 09 sie 2016

Ech ... trzymam kciuki KArola
Juzia 12:29, 09 sie 2016

popcorn napisał(a)

Juzia nie mam nic do swojego ogrodu, mam dużo do swojej sytuacji rodzinnej :/

A no to gorzej...
popcorn 12:33, 09 sie 2016

Ania, zapraszam!
Renia, Juzia, dzięki, będę żyć.

buziaki!