Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

Kuba 20:03, 03 lut 2016

Kawał dobrej roboty za Tobą, brawo dla Ciebie
nawigatorka 20:15, 03 lut 2016

Kuba napisał(a)
Kawał dobrej roboty za Tobą, brawo dla Ciebie

Widze ze kopanie wzbudza entuzjazm.to bede kopac dalej ale to dopiero poczatki sezonu ale od czegos trzeba zaczac
Madzenka 20:21, 03 lut 2016

Nieustannie Cię podziwiam!
Kuba 20:21, 03 lut 2016

nawigatorka napisał(a)

Widze ze kopanie wzbudza entuzjazm

Szczególnie mój z radości że ja kopać nie muszę ale wspieram dobrym słowem kopiących
blyxa 20:30, 03 lut 2016

malkul napisał(a)

bababo w twoim tepie z tym ciętym języczkiem to w mig sie załapaiesz na ten autobus z wycieczką co to tu kręcą

Moje tempo jest słabe, bo nie daje rady być codziennie. Za prędkie kobitki dla mnie jesteście A po dwóch dniach, to nie wiadomo, które zaległe posty nadrabiać

Jeśli chodzi o dziewczynkowe sukieneczki, to za mną chodzi od dawna taka dla córy:
http://mouseinahouse.pl/flamenco-dress-149.html
Ona się pojawia u nich cyklicznie - i co już przeboleje, że tyle kosztuje, to znów całość wyprzedana I tak trzeci rok się decyduje, aby kupić dziecku

nawigatorko - szacun za skopany kawałek. Ja dochodzę do siebie po grypie (półtora tygodnia wyrwane z życiorysu) i na razie tylko rabaty obeszłam, aby zobaczyć czy jakieś wiosenne kwiaty się nie planują pokazać.
nawigatorka 20:31, 03 lut 2016

Madzenka napisał(a)
Nieustannie Cię podziwiam!

Ale Marzeno przeciez Ty tez kiedys kopalas prawda? Ogrod masz to i kopac musialas
nawigatorka 20:32, 03 lut 2016

Kuba napisał(a)

Szczególnie mój z radości że ja kopać nie muszę ale wspieram dobrym słowem kopiących

I ja czekam na ten moment,kiedy juz ta grodowa czynnosc bedzie sporadyczna u mnie... a jak na razie czesciej kopie niz sadze
Sebek 20:34, 03 lut 2016

nawigatorka napisał(a)
A jak tniecie swoje annabell.ja mam takie mikro sadzonki,jedna galazka,ofiarowane, po 30 cm.oczywiście chce by kiedys byly dorodnymi krzaczorami.jak je ciac w tym roku

Zerknij je nisko, by się rozkrzewily Nad drugim lub nawet pierwszym oczkiem
nawigatorka 20:35, 03 lut 2016

blyxa napisał(a)

Moje tempo jest słabe, bo nie daje rady być codziennie. Za prędkie kobitki dla mnie jesteście A po dwóch dniach, to nie wiadomo, które zaległe posty nadrabiać

Jeśli chodzi o dziewczynkowe sukieneczki, to za mną chodzi od dawna taka dla córy:
http://mouseinahouse.pl/flamenco-dress-149.html
Ona się pojawia u nich cyklicznie - i co już przeboleje, że tyle kosztuje, to znów całość wyprzedana I tak trzeci rok się decyduje, aby kupić dziecku

nawigatorko - szacun za skopany kawałek. Ja dochodzę do siebie po grypie (półtora tygodnia wyrwane z życiorysu) i na razie tylko rabaty obeszłam, aby zobaczyć czy jakieś wiosenne kwiaty się nie planują pokazać.

Jak to jakie nadrabiac- wszystkie
Ciekawa ta.kieca.mojej corce by sie spodobala bo sie kreci.ale w moim guscie bardziej ta
http://mouseinahouse.pl/check.html

Moze uszyje...

Jutro mam gosci wiec z kopania nici.ale w piatek jesli pogoda dopisze cd. A w sobote pierwsza warstwa murow
nawigatorka 20:37, 03 lut 2016

Sebek napisał(a)

Zerknij je nisko, by się rozkrzewily Nad drugim lub nawet pierwszym oczkiem

O dzieki.one podobno sxybko rosna ale ja nie wiem kiedy doczekam sie z nich silidnych sadzonek.ole gdybys widzial jakie okazy ma kobieta z ogrodu ktorej je dostalam... dwumetrowa sciana hortek.cudo