Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

nawigatorka 20:19, 14 lut 2016

Madzenka napisał(a)
Mam nadzieję, ze chociaż wieczorem odpoczniecie?

M walczyl dzis sama ale dopoludnia tylko.i wlasciwie zostal juz tylko kawalek jednej scianki.teraz trzymamy kciuki za pogode bo choc wszystko jest przykryte to mrozu lepiej by jeszcze chwile nie bylo.
nawigatorka 20:20, 14 lut 2016

polinka napisał(a)

No kochana! Widzę, że ostro dalej działacie Super!

Nieaktualne zdjecia juz jest dwa razy tyle tylko fotki dzis nie mam. Ciesze sie ze Ty dzis swietowalas bo tez sie napracowaliscie w rym tygodniu
nawigatorka 20:27, 14 lut 2016

Podziele sie z wami walentynkowa reflekscja.to swieto jest mi delikatnie mowiac obojetne.wszedobylskie serduszka mnie raczej smiesza.choc jesli komus taki dzien jest potrzebny to na zdrowie.

Nie zmienia to faktu ze dzis wlasnie dalam M podarek,ktory moze przydac sie na rozne okolicznosci-moze i Wam sie spodoba

M dostal mały pojemniczek z metka:"za co Cie kochamy" a w srodku kilkadziesiat paskow z "powodami", takimi z zycia,bardzo konkretnymi... wszystkie starannie zawiniete w ruloniki.

Mysle ze i dla obdarowujacego i dla obdarowanego to ciekawe spisac i czytac takie argumenty.fajnie patrzec na M,ktory "w razie potrzeby" i ochoty siega po kolejne ruloniki i usmiecha sie pod nosem mysle ze i maz i dziecko i babcia i przyjaciel ucieszylby sie z takiego podarunku.
iwka 20:35, 14 lut 2016

ja dawno, dawno temu obdarowałam swojego M podobnym prezentem, hmm tylko nie pamiętam już z jakiej okazji były to złote myśli na każdy dzień roku
nawigatorka 20:43, 14 lut 2016

iwka napisał(a)
ja dawno, dawno temu obdarowałam swojego M podobnym prezentem, hmm tylko nie pamiętam już z jakiej okazji były to złote myśli na każdy dzień roku

To musialo tego byc sporo.a to byly Twoje zlote mysli?
Madzenka 20:56, 14 lut 2016

My się obdarowalismy wspólnie spędzonym czasem w górach. Sami bez nikogo , kto by nas rozpraszał. Bez znajomych i rodziny. Lubimy sobie tak sami ze soba pobyć

Lubię Asiu czytac o milosci jak sie wzajemnie darzycie. Ucz nas częsciej takich miłych gestów, ktore sprawiają ze związek jest szczęsliwy
nawigatorka 21:10, 14 lut 2016

Madzenka napisał(a)
My się obdarowalismy wspólnie spędzonym czasem w górach. Sami bez nikogo , kto by nas rozpraszał. Bez znajomych i rodziny. Lubimy sobie tak sami ze soba pobyć

Lubię Asiu czytac o milosci jak sie wzajemnie darzycie. Ucz nas częsciej takich miłych gestów, ktore sprawiają ze związek jest szczęsliwy

Milo poczytac ze ludzie lubia byc sami z soba.i choc dla nas to raczej trudno eykonalne to cieszymy siebkazda chwila razem i chyba wychodzi nam to roraz lepiej.
Ja mam uczyc? Troche juz razem jestesmy bo prawie połowę naszego i tak dosc mlodego życia ale przy takich dojrzalych zwiazkach to jestesmy jeszcze leszcze ale moze komus sam pomysl sie przyda
leon60 21:11, 14 lut 2016

Genialny pomysł na prezent !
nawigatorka 21:12, 14 lut 2016

leon60 napisał(a)
Genialny pomysł na prezent !

Prawda.i M cieszyl sie jak malo kiedypolecam.pomysly juz mozesz kolekcjonowac w glowie co by z pisaniem bylo szybciej
leon60 21:15, 14 lut 2016

nawigatorka napisał(a)

Prawda.i M cieszyl sie jak malo kiedypolecam.pomysly juz mozesz kolekcjonowac w glowie co by z pisaniem bylo szybciej

Skorzystam z pomysłu na urodzinki w marcu dzięki