Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

nawigatorka 17:24, 13 lut 2016

siakowa napisał(a)
Ale fajosko

nawigatorka 17:26, 13 lut 2016

iwka napisał(a)
świetnie idzie

ja durna miałam chyba ze dwie palety bloczków z budowy i sprzedałam za śmieszne pieniądze, bo stwierdziłam że do niczego więcej nie będą potrzebne teraz bym sobie jakąś donicę wymurowała albo cosik innego a teraz wydatki na inne pilniejsze sprawy, oj głupia ja, głupia

Oj to zawsze moze sie przydac.bezcenny towar.nam jeszcze kilka palet zabraknie.ale zawsze mozesz znalezc kogos kto tanio odsprzeda
M tez mnie pyta czy to juz ostatnie murowanie u nas...?chyba
nawigatorka 17:31, 13 lut 2016

Madzenka napisał(a)
Ciekawa jestem finalnej wersji wgłebnika. Cos czuję, ze szczeki będziemy zbierać

Tak myslisz? Duzo to juz ti sie nie zmieni tynki,ławki,palenisko,nawierzchnia...jeszcze plac pod pergole i sama pergole trzeba ogarnac bo to bezposrednie sasiedztwo i jedno bez drugiego jakby niepełne
jankosia 17:35, 13 lut 2016

Oj dzieje się u Ciebie, oj dzieje. Coś te wgłębniki modne ostatnio Czy to tak wystarczy takie bloczki czy pójdzie jakaś izolacja od strony ziemi? To beton komórkowy jest? Tak podpytuję bo my mocno ostatnio dyskutujemy z mężem o stawie. On jest za zrobieniem chociaż kawałka podjazdu bo przecież u nas nic nie ma, a ja cisnę na wodę. Piękny staw widziałam nie tak dawno i chcę toćka w toćkę tak samo ale bez murowania się chyba nie obędzie Wiesz i czym mówię? Widziałaś go? Ten kwadratowy, wrzucałam na fb. A teraz noszę zdjęcie w telefonie i patrzam kiedy mi smutno
A te bloczki to na jakiejś wylewce pewnie były? Jak grubej?
nawigatorka 18:20, 13 lut 2016

jankosia napisał(a)
Oj dzieje się u Ciebie, oj dzieje. Coś te wgłębniki modne ostatnio Czy to tak wystarczy takie bloczki czy pójdzie jakaś izolacja od strony ziemi? To beton komórkowy jest? Tak podpytuję bo my mocno ostatnio dyskutujemy z mężem o stawie. On jest za zrobieniem chociaż kawałka podjazdu bo przecież u nas nic nie ma, a ja cisnę na wodę. Piękny staw widziałam nie tak dawno i chcę toćka w toćkę tak samo ale bez murowania się chyba nie obędzie Wiesz i czym mówię? Widziałaś go? Ten kwadratowy, wrzucałam na fb. A teraz noszę zdjęcie w telefonie i patrzam kiedy mi smutno
A te bloczki to na jakiejś wylewce pewnie były? Jak grubej?

To nie jest beton komorkowy a bloczki betonowe,fundamentowe.ilozacja byc moze w postaci zwyklej foli.tak tez mamy przy najwyzszym murze oporowym.w pozostalych nic nie mamy i jest tez ok. Fundament wylewalismy jesienia chyba z 50 cm tam bylo. Te scianki nie sa bardzo wysokie.
A wiesz ze tego stawu to chyba nie widzialam.pokazesz.
To juz chyba wieksze przedsiewziecie.
jankosia 18:24, 13 lut 2016

Ale z betonu komórkowego też są bloczki fundamentowe chyba... tak coś kojarzę? No nieważne, sprawdzę sobie 50 cm to dużo kurczę. Ja tak dumam czy na kotwy tego nie zrobić jednak. Nie są tanie, ale chyba i tak wyjdzie mniej niż za tyle murowania. Zdjęcia nie mogę pokazać, bo nie jest moje- udostępniłam tylko z czyjegoś profilu. Zajrzyj sobie: 17 grudnia Tylko żeby Ci się potem nie zachciało- ten jest mój
amelia_b 18:26, 13 lut 2016

Jak tam murowanie idzie?
nawigatorka 19:09, 13 lut 2016

jankosia napisał(a)
Ale z betonu komórkowego też są bloczki fundamentowe chyba... tak coś kojarzę? No nieważne, sprawdzę sobie 50 cm to dużo kurczę. Ja tak dumam czy na kotwy tego nie zrobić jednak. Nie są tanie, ale chyba i tak wyjdzie mniej niż za tyle murowania. Zdjęcia nie mogę pokazać, bo nie jest moje- udostępniłam tylko z czyjegoś profilu. Zajrzyj sobie: 17 grudnia Tylko żeby Ci się potem nie zachciało- ten jest mój

A na jakie kotwy?
Juz znalazlam.ciekawe ale tylko w takim otoczeniu to widze jak w oryginale.
nawigatorka 19:09, 13 lut 2016

amelia_b napisał(a)
Jak tam murowanie idzie?
calkiem dobrze.fotki dwie strony temu byly
leon60 19:24, 13 lut 2016

Tutaj nikt nie próżnuje super Wam to wszystko idzie !