Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

Makao_J 20:10, 15 lut 2016

nawigatorka napisał(a)

Bo pewnie do kawy cos słodkiego co

Nie nic słodkiego i do tego gorzka mielona. Nie robi mi różnicy kiedy ją piję. Zawsze usnę
nawigatorka 20:14, 15 lut 2016

Makao_J napisał(a)

Nie nic słodkiego i do tego gorzka mielona. Nie robi mi różnicy kiedy ją piję. Zawsze usnę

To dobranoc
Makao_J 20:20, 15 lut 2016

Jeszcze trochę Nim dzieciaki położę spać to z godzinę zejdzie. A w między czasie trzeba coś poczytać i popisać.

Chyba że Ty już idziesz
nawigatorka 20:25, 15 lut 2016

Makao_J napisał(a)
Jeszcze trochę Nim dzieciaki położę spać to z godzinę zejdzie. A w między czasie trzeba coś poczytać i popisać.

Chyba że Ty już idziesz

Nie, jeszcze nie.dzieci juz poszly ale ja jeszcze chwilke.choc czuje ze dlygo nie pociagne.ręce zmeczone wiec pisac im sie nie chce
beta 08:23, 16 lut 2016

cześć....myślę sobie-tyle postów-nie dam rady....ale przeczytałam z ogromną przyjemnością wszystkie...lubię do Cie zaglądać

a pomysł na prezent dla eMa genialny...uprzedzam lojalnie, że skopiuję
pozdrawiam
nawigatorka 08:52, 16 lut 2016

beta napisał(a)
cześć....myślę sobie-tyle postów-nie dam rady....ale przeczytałam z ogromną przyjemnością wszystkie...lubię do Cie zaglądać

a pomysł na prezent dla eMa genialny...uprzedzam lojalnie, że skopiuję
pozdrawiam

Jak milo ze lubisz zagladac.to tak jak ja do Ciebie choc tam ostatnio jeszcze zimowo i spokojnie.
Pomysl kopiuj bo z ta mysla sie tez w Wami podzielilam.bedzi mi milo i napisz co M na to
Konieczki 09:32, 16 lut 2016

Madzenka napisał(a)

Tez bym chciała, a jak nadchodzi sobota to już mi się nie chce,,,,

Och to nie tylko ja tak mam - po drodze jeszcze chaupę trzeba ogarnąć.

Jeju Aśka jak Ty dajesz z tą robotą. Ja zawsze darń przekopuję i plewię, a Ty wywozisz. No i jest pięknie równo. Już wiem czemu u mnie nigdy tak pięknie nie jest. A na kompostownik można by taką darń wrzucić?
m_gocha 10:53, 16 lut 2016

O ile w zdjętej darni nie ma jakiś uciążliwych chwastów (perz, podagrycznik...) to powstaje dobry kompost - darń trzeba dać do góry nogami
nawigatorka 15:09, 16 lut 2016

Konieczki napisał(a)

Och to nie tylko ja tak mam - po drodze jeszcze chaupę trzeba ogarnąć.

Jeju Aśka jak Ty dajesz z tą robotą. Ja zawsze darń przekopuję i plewię, a Ty wywozisz. No i jest pięknie równo. Już wiem czemu u mnie nigdy tak pięknie nie jest. A na kompostownik można by taką darń wrzucić?

Ma przekopuje.otzrasam z ziemi i wywoze.u mnie takich przyczepek w sezonie to kilka by bylo spokojnie za duzo tego.poza tym troche kamieni,szkla...
Do rownosci to tam daleko jeszcze sie namacham ale fakt ze ziemia sypka bo jakby przez sitko przesypana
nawigatorka 15:10, 16 lut 2016

m_gocha napisał(a)
O ile w zdjętej darni nie ma jakiś uciążliwych chwastów (perz, podagrycznik...) to powstaje dobry kompost - darń trzeba dać do góry nogami

U mnie w darni rosnie wszystkoa a o ukrytych nawionach chwastow nie wdpomnr.