Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

leon60 21:33, 22 lut 2016

nawigatorka napisał(a)

no ja od kiedy pole moliniowe jest momotonne buziak

nie w tym sensie
nawigatorka 21:35, 22 lut 2016

Madzenka napisał(a)

Kazdy z nas ma swoje poczucie piekna. Asia wielokrotnie udowodniła, ze ma wyczucie stylu, jakze odmienne do mainstreamu. Nikt tego nie rozumie a potem gapimy sie z otwartymi ustami. Aśka , działaj nie pytaj sie, bo zboczysz ze swojego toru!
I jakoś sobie nerek i kółek u Ciebie nawet w najgorszych snach nie wyobrazam

I plizzz nie zmieniaj swojego stylu pod wpływem O.

Jesli kogoś obraziłam moim stwierdzeniem to z góry przepraszam, ale takie na siłe zmienianie stylu Asi jest wg mnie niezrozumieniem jej odrębnej indywidualności.

Spadam już coby sie więcej nie narażać

to mnie teraz Marzeno onieslmieliłaś... nie powiem.
podziwiam gdy, ktoś mówi co mysli. ja się tego jeszcze ucze. bede tez od Ciebie.

Zawsze gdy pytam o zdanie to nie dlatego ze sama nie widze rozwiązania, a raczej by spojrzec czyimis oczami... by dostrzec coś więcej, lub by potwierdzić, że to co widzę widzą tez inni.
ale nigdy nie zrobiłabym czegoś w co sama nie wierze bo inni mnie przekonali. z całym szacunkiem dla wszystkich doradców. tak było np z pomysłem pofalowanej drogi

prawda jest, że wiem czego chce. i zdania raczej nie zmieniam. i nawet Ogrodowisko nie bedzie miało na mnie takiego wpływu. w dodatku, nawet lubię gdy nie wszystkim się podoba. tak troche przekorna jestem

nawigatorka 21:36, 22 lut 2016

leon60 napisał(a)

nie w tym sensie

wiem żartowałam sprawdzam Twoja czujność
nawigatorka 21:37, 22 lut 2016

ren133 napisał(a)
Moje zdanie pewnie niewiele znaczy ale przy tak rewolucyjnym pomyśle jaki masz z ogromną ilością pól molinii ta rabata taka mała pojedyncza nie bardzo mi się wpisuje ... jesli już myślisz nie o jednej ławeczce ale dwóch czy trzech z tyłu ogrodu to dałabym coś powtarzalnego tylko przy ławkach ... perowskia + werbena lub /i perowskia +przegorzan mi się widzi ...

Zaraz po gaciach dostaniesz. co niewiele znaczy! duzo znaczy! taka idea tez ciekawa
nawigatorka 21:40, 22 lut 2016

siakowa napisał(a)
Moim skromnym zdaniem ta rabata jest ajak to juz zostalo powiedziane ni z gruszki nie z pietruszki w kontekscie pól moliniowych.

Jakie masz juz rosliny? Jezowek masz duzo juz? Perowskiej masz duzo? Ja bym tam zrobila przeciagniecie pasa molini tej co w masie bedzie i w w tym miejcu wplotla poprostu jezowki. Czyki dalej ta mplinia ale z akcentem kwiatowym.
weź Ty zrzuć te skromność bo Ci nie do twarzy
dlatego właśnie pytałam bo tok planowania był niepokolei: najpierw rabata, potem pole. a to trzeba wszystko pod to pole właśnie dostosować

Najbardziej musze ocalic jeżówki które zakupiłam na jesień i które chcę wysiac jeszcze i po prostu chce je mieć. ale byc może znajde dla nich miejsce pod brzozami.
nawigatorka 21:40, 22 lut 2016

mus dodać, że wyzsza instancja czyli M mówi by bylo tam dale pole. plus taki, że miałabym juz przygotowany teren na matecznik
Juzia 21:41, 22 lut 2016

nawigatorka napisał(a)

Zawsze gdy pytam o zdanie to nie dlatego ze sama nie widze rozwiązania, a raczej by spojrzec czyimis oczami... by dostrzec coś więcej, lub by potwierdzić, że to co widzę widzą tez inni.

No
nawigatorka 21:46, 22 lut 2016

wtedy byloby tak (przy drzewie E postawiłam dwie ławki)
amelia_b 21:46, 22 lut 2016

nawigatorka napisał(a)
mus dodać, że wyzsza instancja czyli M mówi by bylo tam dale pole. plus taki, że miałabym juz przygotowany teren na matecznik
pole? Ziemniaki będziesz sadzić?
nawigatorka 21:46, 22 lut 2016

Juzia napisał(a)

No

wiem Juziu, że gdy Ty pytasz tez znasz odpowiedz prawda?