Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

nawigatorka 22:40, 28 lut 2016

amelia_b napisał(a)
..
będzie ciężko,puki coś was łączy w tym przypadku wspólne pasję ogrodowe to dacie radę ja wątpię czy którąś z was spotkam kiedyś osobiście,ale podobno świat jest mały i góra z górą się nie zejdzie a człowiek z człowiekiem tak

Was? Czy nas? No co Wy tacy pesymistyczni.swiat jest bardzo maly.kto wie kiedy spotkamy sie u kosmetyczki
nawigatorka 22:41, 28 lut 2016

Sebek napisał(a)

No dzięki!!!

Ale masz rację, mega dużo osób, które mocniej działały na początku wykruszyło się...
ja tez jestem tu od 2011 i oby tak dalej.przynajmniej dla mnie sebek ty jestes stary wyjadacz ale mlody dalej
nawigatorka 22:46, 28 lut 2016

blyxa napisał(a)
Piękne świerki. Sporo się napracowałaś
Uwielbiam ogrody świeżo po posadzeniu roślin - niosą obietnicę bujnej przyszłości
Też mam nadzieję, ze za pięć lat poczytam żale, jak to ciężko się je przycina

Ja mam wrażenie, ze ogólnie fora jako takie robią się mniej popularne. Ludzie przenoszą się na FB. Ja w cytacie, który gdzieś przeczytałam i wydaje mi się trafny: pełno tam aktorów a niewiele widzów Na forum trzeba jednak wysilić się na jakiś kontakt, napisać coś do drugiej osoby. Strasznie mi szkoda, ze jednak słowo pisane okazuje się słabsze od obrazków

Serby maja sporo miejsca.przycianaie jeszcze dlugo nie bedzie im potrzebne.
Fora nie istnieja.dlatego jestesmy tak wyjatkowi.kiedys myslalam o takich "zjawiskach" jak forum jako o dziwolagach.a teraz tak bardzo lubie tu byc.z Wami.
Tu wazne i obraz i slowo.takie czasy.po co sie tym martwic.cieszmy sie tym co cieszy:relacjami (realnymi badz wirtualnymi),obrazami (z naszych lub nienaszych ogrodow),slowami(naszymi lub kierowanymi do nas).
nawigatorka 22:47, 28 lut 2016

Loosiuu napisał(a)

Czas... a raczej jego brak

Czasu brak a ekternistycznie i tak obgadany byles na targach
nawigatorka 22:47, 28 lut 2016

leon60 napisał(a)
Piękne serby Asiu a jajo to już mega wypas

Czekam na Twoje serby.jajo dziekuje
amelia_b 22:52, 28 lut 2016

nawigatorka napisał(a)

Was? Czy nas? No co Wy tacy pesymistyczni.swiat jest bardzo maly.kto wie kiedy spotkamy sie u kosmetyczki
He he nie chodzę mi tak trochę po tym waszym spotkaniu żal d..ę ściska raz że daleko,dwa w życiu sama nie byłam w obcym mieście, gdybym ja się tak wszystkiego w życiu nie bała,to chociaż miała bym co wspominać, postanowiłem sobie że w W-wie to w tym roku odwiedzę
nawigatorka 22:55, 28 lut 2016

amelia_b napisał(a)
He he nie chodzę mi tak trochę po tym waszym spotkaniu żal d..ę ściska raz że daleko,dwa w życiu sama nie byłam w obcym mieście, gdybym ja się tak wszystkiego w życiu nie bała,to chociaż miała bym co wspominać, postanowiłem sobie że w W-wie to w tym roku odwiedzę

To zaczniesz.czego sie nie robi by kogos spotkac
Jesli obce miasta sa Ci "obce" to zapraszam wlasnie do poznania.od dworca do.targow masz 100m ja tez nie czesto wybywam,za to moj M nadabia.ale nie narzekam.a wybierasz sie na ZtZ?
amelia_b 22:58, 28 lut 2016

Asiu myślę że tego to nie odpuszczę na głowie stanę a będę chociaż jeszcze mamy całą wiosnę i lato
Loosiuu 23:05, 28 lut 2016

nawigatorka napisał(a)

Czasu brak a ekternistycznie i tak obgadany byles na targach

O wy!
Margarete 23:06, 28 lut 2016

Asiu, jakiś zwariowany dzień dzisiaj....nie miałam czasu na forum. Ale do ciebie wpadne choć na chwilę
Fajna z ciebie babka.....ale to już wiesz
I że miło było...etc..etc.a ja po prostu wiem że mimo różnicy (wiesz czego ) nadajesz na podobnej częstotliwości....
Buziam !