Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

nawigatorka 07:27, 12 mar 2016

Ensata napisał(a)
Nic, a nic nie rozumiem. Ja mam hybrydę i o ile się obawiałam, mam pazura mocniejszego niz wczesniej. Uwielbiam granaty i noszę pasjami. Szarości, grafity, złamane fiolety. Mimo piłowania płytki, paznokiec jest mocniejszy, nie wiem z czego to wynika. Zawsze bałam się, a teraz nie wyobrazam sobie bez
pozostaje Ci sie cieszyc.slyszalam o wielu przypadkach gdy paznokcie po przestaniu malowani ich hybryda nie mogly dojsc do siebie przed dluuugi czas.
nawigatorka 07:30, 12 mar 2016

polinka napisał(a)
Poczytałam o krawężnikach Fajnie, że idziesz do przodu ale nadrobić wątek i być na bieżąco to koszmar

W sprawie paznokci, lakierów itd. nawet się nie wypowiadam bo u mnie paznokcie non stop zniszczone Nie mam pojęcia jak Wy pracujecie w ogrodzie po wizycie u kosmetyczki?

mio Cie Paulino widziec.
Paulino co do paznokci to polecam i zel i hybryde.bedziesz miala paznokcie doskonale a do ogrodu zakladam zawzze dwie pary.rekawiczek gumowe a na to robocze.i paznokcie nawet nie zauwaza.na prawde polecam ja ze soimi mialam nie lada klopot i chocbym nie wiem co robila nie wygladaly.teraz nie narzekam.jedynie trzeba byc w tym systematycznym.
nawigatorka 07:31, 12 mar 2016

Kacha123 napisał(a)
Mam nadzieję, że masz lepszą pogodę niż ja i że poszalejesz w ogródku
A pazury u mnie ostały się jeszcze tylko dlatego, że brzydka pogoda i nie ma jak grzebać w ogródku.

U nas...snieg.ale i tak paznokci nie oszczedze
Kacha123 07:33, 12 mar 2016

nawigatorka napisał(a)

U nas...snieg.ale i tak paznokci nie oszczedze

Śnieg? O matko! Wiesz już mi obmierzła totalnie ta pogoda! To życzę żeby się Wam wypogodziło!
nawigatorka 07:38, 12 mar 2016

Kacha123 napisał(a)

Śnieg? O matko! Wiesz już mi obmierzła totalnie ta pogoda! To życzę żeby się Wam wypogodziło!
wladciwie to stopnial w ciagu 10 minut
nawigatorka 07:45, 12 mar 2016

Robie poranna kawebi stwierdzilam ze nigdy nie pokazywalam widoku murow z domu.a widac je cale bo ciagna sie wzdluz zachodniej sciany a tam okno za oknem.

Runianka rosnie na wysokości.to czarne po lewej to przykryty mur.dalej uklad jest inny przy scianie domu jest kamienna opaska ktora.zostaje a w dalszej dziurze tam gdzie teraz rosna jeszcze bukszpany trzeba wsypac ziemie i tez bedzie rosla runianka.

Kacha123 07:46, 12 mar 2016

A ja dzisiaj lecę na sklepy wnętrzarskie. Przy okazji podjadę do moich amanogaw i sprawdzę, czy wlezą mi do auta. Jak tak, to chociaż taki akcent ogrodowy, że sobie je postawię koło garażu, gdzie poczekają na lepsze czasy
nawigatorka 09:33, 12 mar 2016

Kacha123 napisał(a)
A ja dzisiaj lecę na sklepy wnętrzarskie. Przy okazji podjadę do moich amanogaw i sprawdzę, czy wlezą mi do auta. Jak tak, to chociaż taki akcent ogrodowy, że sobie je postawię koło garażu, gdzie poczekają na lepsze czasy

O bedzie sie dzialo tylko pokaż co upolowalas
Ensata 09:39, 12 mar 2016

Terminatorka u mnie jest taki system na B, nie pamietam nazwy. taka odzywka do paznokcia, co sie tez utwardza swiatłem. Super pazury po tym są. Działa rewelacyjnie. Zrobie sobie chyba nastepnym razem
Ty masz snieg, brrrr. Ja dzisiaj nie
nawigatorka 09:53, 12 mar 2016

Ensata napisał(a)
Terminatorka u mnie jest taki system na B, nie pamietam nazwy. taka odzywka do paznokcia, co sie tez utwardza swiatłem. Super pazury po tym są. Działa rewelacyjnie. Zrobie sobie chyba nastepnym razem
Ty masz snieg, brrrr. Ja dzisiaj nie

Sniegu juz nie ma ale teoche bylo.mi kosmetyczka radzila bym kladla hybryde na zel,a ze zel naklada bardzo zgrabnie to nawet go nie widac.a kolor zmieniam co dwa tygodnie.zel raz w miesiacu.i wreszczie niebstydze sie swoich paznokci.o odzywke dopytam