mio Cie Paulino widziec.
Paulino co do paznokci to polecam i zel i hybryde.bedziesz miala paznokcie doskonale a do ogrodu zakladam zawzze dwie pary.rekawiczek gumowe a na to robocze.i paznokcie nawet nie zauwaza.na prawde polecam ja ze soimi mialam nie lada klopot i chocbym nie wiem co robila nie wygladaly.teraz nie narzekam.jedynie trzeba byc w tym systematycznym.
Robie poranna kawebi stwierdzilam ze nigdy nie pokazywalam widoku murow z domu.a widac je cale bo ciagna sie wzdluz zachodniej sciany a tam okno za oknem.
Runianka rosnie na wysokości.to czarne po lewej to przykryty mur.dalej uklad jest inny przy scianie domu jest kamienna opaska ktora.zostaje a w dalszej dziurze tam gdzie teraz rosna jeszcze bukszpany trzeba wsypac ziemie i tez bedzie rosla runianka.
A ja dzisiaj lecę na sklepy wnętrzarskie. Przy okazji podjadę do moich amanogaw i sprawdzę, czy wlezą mi do auta. Jak tak, to chociaż taki akcent ogrodowy, że sobie je postawię koło garażu, gdzie poczekają na lepsze czasy
Terminatorka u mnie jest taki system na B, nie pamietam nazwy. taka odzywka do paznokcia, co sie tez utwardza swiatłem. Super pazury po tym są. Działa rewelacyjnie. Zrobie sobie chyba nastepnym razem
Ty masz snieg, brrrr. Ja dzisiaj nie
Sniegu juz nie ma ale teoche bylo.mi kosmetyczka radzila bym kladla hybryde na zel,a ze zel naklada bardzo zgrabnie to nawet go nie widac.a kolor zmieniam co dwa tygodnie.zel raz w miesiacu.i wreszczie niebstydze sie swoich paznokci.o odzywke dopytam