Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

Ludwika 14:46, 11 kwi 2016

Kurcze poddałam się - miałam czytać cały wątek, ale po kilku dniach stwierdziłam, że nie dam rady i nadrobiłam tylko tegoroczną wiosnę. Poczytałam o żelowych pazurach, jajach jak balony (na balonach znaczy) o kwadraturze kuli (bukszpanowej), pooglądałam piękne wianki, przesadzanie drzew... Pewnie i tak nie dam rady być na bieżąco, bo tu strony produkowane są z prędkością światła, ale będę zaglądać, bom ciekawa tego wgłębnika okrutnie i całej reszty też
Pozdrawiam serdecznie!
ren133 14:47, 11 kwi 2016

Masz priv
Margo 15:42, 11 kwi 2016

Nadążyć z czytaniem Twojego wątku to nie lada sztuka, mi się nie udaje.
Ale doczytałam że masz już świdośliwy, trochę się naszukałam, ale znalazłam. Bardzo ładne drzewka masz .
Ja po świętach też kupiłam jedną, odmiany Obelisk. Piękne te wielopniowe ale u mnie brak miejsca na takie rozłożyste drzewa.
nawigatorka 20:48, 11 kwi 2016

amelia_b napisał(a)
boćka widziałam, świdośliwy urocze a co ja ci tu będę słodzić sama przecież wiesz że będziesz mieć ogród jedyny w swoim rodzaju
oj z ta pewnoscia to roznie bywa bo wiesz ze wszystko rozmowa swiadomosc pracy jaka jeszcze nas czeka.ale wazne ze jeszcze sie nam chce
Dziekuje za mile słowaslowa
nawigatorka 20:49, 11 kwi 2016

Ludwika napisał(a)
Kurcze poddałam się - miałam czytać cały wątek, ale po kilku dniach stwierdziłam, że nie dam rady i nadrobiłam tylko tegoroczną wiosnę. Poczytałam o żelowych pazurach, jajach jak balony (na balonach znaczy) o kwadraturze kuli (bukszpanowej), pooglądałam piękne wianki, przesadzanie drzew... Pewnie i tak nie dam rady być na bieżąco, bo tu strony produkowane są z prędkością światła, ale będę zaglądać, bom ciekawa tego wgłębnika okrutnie i całej reszty też
Pozdrawiam serdecznie!

Wiesz strony produkuja sie same.jest swietne towarzystwo do rozmowy i mnostwo tematów wiec sie toczy...
nawigatorka 20:55, 11 kwi 2016

ren133 napisał(a)
Masz priv
bylam widzialam odpisalam
nawigatorka 20:56, 11 kwi 2016

Margo napisał(a)
Nadążyć z czytaniem Twojego wątku to nie lada sztuka, mi się nie udaje.
Ale doczytałam że masz już świdośliwy, trochę się naszukałam, ale znalazłam. Bardzo ładne drzewka masz .
Ja po świętach też kupiłam jedną, odmiany Obelisk. Piękne te wielopniowe ale u mnie brak miejsca na takie rozłożyste drzewa.
u mnie miejsca sporo...musze do Ciebie pobec zobaczyc...tylko czasu malo bo remont...
Mary 22:56, 11 kwi 2016

Uff. Udało mi się nadrobić.
Mam pytanie.
Jakiś czas temu Toszka pisała Ci, że możesz szybko zrobić ziemię liściową. Poleciła rozdrobnić zeszłoroczne liście, dodać mocznika, przewracać.
Potem pisałaś, że kupiłaś mocznik.
A w sobotę napisałaś, że sadziłaś świdośliwy w ziemię liściową.

Tak szybko udało Ci się ją przygotować?
nawigatorka 23:05, 11 kwi 2016

MariBere napisał(a)
Uff. Udało mi się nadrobić.
Mam pytanie.
Jakiś czas temu Toszka pisała Ci, że możesz szybko zrobić ziemię liściową. Poleciła rozdrobnić zeszłoroczne liście, dodać mocznika, przewracać.
Potem pisałaś, że kupiłaś mocznik.
A w sobotę napisałaś, że sadziłaś świdośliwy w ziemię liściową.

Tak szybko udało Ci się ją przygotować?
wszystko piszesz zgłoś dnie z prawda sadzilam z liscmi jeszcze nie rozrobionymi do konca a ze dostaly juz mocznik to szkolka radzila by dawac te liscie oszczednie.i tak staralam sie zrobić
Madzenka 23:46, 11 kwi 2016

Taki leniwy poniedziałek u Cibeie?mnie ma relacji z prac?