Trawnika narazie nie zakladacie prawda? Moze dzialaj na poszczegolne zakladane rabaty?
Ja pryskalam na samym poczatku dzialke i nawet mam od wtedy taka potrojna dysze do opryskiwacza teraz pryskamy dwa razy w sezonie teren wzdłuż plotu.
Ale teudno radzic.kazdy ma na to inny poglad.
Jakbys sie jednak.zdecydowala to pamietaj o karencji na sadzenie po takim oprysku i polecam Glyfos,tanszy odpowiednik.
U nas miara tez musi byc dllllluga. I mam od niedawna nowa az milo uzywac.i sporo patyczkow tez sie przyda.u nas zawsze polowa wbita w terenie
Trawnika nie będziemy na razie zakładać bo nie wyrobimy się ale może na jesień ? I myśląc o tej chemii to myślałam w odniesieniu do terenu pod trawnik bo tam gdzie beda rabaty to ręcznie będziemy przekopywać odchwaszczać a pożniej jak kora dojdzie to myślę że jakoś dam radę to opanować . Tylko ile trzeba się oddalić od rabaty żeby nie spalić innych roślin ?
I nic nie pokazałaś??! Skandal! A mi wytykasz, że o aparacie zapominam Tyle ciekawych rzeczy u Ciebie się dzieje i zero fotek Tak nie może być! Padnę tu z ciekawości... a chyba nie chcesz trupa u siebie co???
*Jak dowiem się czegoś o takim korycie to dam Ci znać oczywiście.
Zrąbki wcale nie sa ciekawe.ale musza wystarczyc bo braki sciolki mnie zabije a kory musialabym kupic tira
Szczegolnie osobliwie wyglada rabata szeroka na 4,5 metra i dluga na 33 wysypana samymi zrabkami a gdzie roslin poza serbami albo nie ma albo nie widac
Donice beda trawiaste.z jedna trawavto juz mniebnawet wyprzedzilas.moze jutro obsadze to pokaze
Wglebnik pokaze gdy skonczymy.choc nawiezchni docelowej jeszcze na pewno nie bedzie. A zrobki mam pokazywac?
Trupa nie chce.z Ciebie to juz na pewno
Ale o jakies fotki sie postaram dzis bo wolniejszy dzien