Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

nawigatorka 09:22, 28 kwi 2016

Kawa napisał(a)
Asia
nie wiem co powiedzieć chociaż zgadzam sie z Iwonką (żabką)

ten pas jest mega szeroki trawska tam wejdzie sporo ale efekt będzie niesamowity

szczerze to się już doczekać nie moge żeby to zobaczyć

A pasy beda cztery
Mus uzbroic sie w cierpliwosc.zanim ostatnie czesci obsadze pierwsze juz.pewnie beda sie starzec
Kawa 09:25, 28 kwi 2016

nawigatorka napisał(a)

A pasy beda cztery
Mus uzbroic sie w cierpliwosc.zanim ostatnie czesci obsadze pierwsze juz.pewnie beda sie starzec

no widziałam na projekcie i normalnie szczęka mi kilka razy opadała bo się zastanawiałam jak to tyle aż,,,,
nawigatorka 09:26, 28 kwi 2016

iwka napisał(a)
może to śmieszne się wyda teraz ale ja bym proponowała z tymi ciężarami trochę uważać, wiem młoda jesteś i wydaje się że nic nie boli, też tak myślałam. Na przestrzeni kilku ostatnich lat wywiozłam na taczce kilkadziesiąt ton kamieni, wszystkie pustaki na dom wniosłam własnymi rękami a teraz z łóżka rano nie mogę zleźć normalnie, a pokonanie stu metrów z pełną taczką bez przystanku jest niewykonalne

pamiętaj chociaż, żeby w odpowiedniej pozycji podnosić te krawężniki

już nie prawię wykładów pięknie będziecie mieli w życiu nie widziałam takich wielkich połaci traw
o to niezla cena za takie ladne.dziekuje ze chcialo zci sie napisac a zdecydowalas sie juz na ktores?
nawigatorka 09:27, 28 kwi 2016

Kawa napisał(a)

no widziałam na projekcie i normalnie szczęka mi kilka razy opadała bo się zastanawiałam jak to tyle aż,,,,
polowa dzialki.ale jak juz nie bedziemy ciagle murowac to jest nadzieja
Kawa 09:38, 28 kwi 2016

nawigatorka napisał(a)
polowa dzialki.ale jak juz nie bedziemy ciagle murowac to jest nadzieja

a że nadzieja matką głupich a każda matka kocha swoje dzieci to już bliżej jak dalej
blyxa 09:46, 28 kwi 2016

A ja chyba pierwszy raz widzę cały projekt - i w sumie to pierwsza myśl - ranyy ile jeszcze roboty
Ale jak zrobisz to będzie super!
Za dźwiganie i układanie krawężników nieodmiennie Cię podziwiam - ja niestety już na takie przyjemności sobie pozwolić nie mogę.

A odnośnie zdrowia - to fakt, ze trzeba na siebie uważać, ale też ludzie są różni. Mają różne predyspozycje, geny sytuację wyjściową. Są i mężczyźni, którzy po pewnym czasie mają problemy opisywane już w tym wątku, są i kobiety które do emerytury mogą z pieśnią na ustach układać krawężniki.
Ciężko przez internet wyrokować czy nasza terminatorkę praca dobije czy uskrzydli
nawigatorka 10:12, 28 kwi 2016

Kawa napisał(a)

a że nadzieja matką głupich a każda matka kocha swoje dzieci to już bliżej jak dalej
nawigatorka 10:22, 28 kwi 2016

blyxa napisał(a)
A ja chyba pierwszy raz widzę cały projekt - i w sumie to pierwsza myśl - ranyy ile jeszcze roboty
Ale jak zrobisz to będzie super!
Za dźwiganie i układanie krawężników nieodmiennie Cię podziwiam - ja niestety już na takie przyjemności sobie pozwolić nie mogę.

A odnośnie zdrowia - to fakt, ze trzeba na siebie uważać, ale też ludzie są różni. Mają różne predyspozycje, geny sytuację wyjściową. Są i mężczyźni, którzy po pewnym czasie mają problemy opisywane już w tym wątku, są i kobiety które do emerytury mogą z pieśnią na ustach układać krawężniki.
Ciężko przez internet wyrokować czy nasza terminatorkę praca dobije czy uskrzydli

Wiesz od kiedy powstal ten projekt (choc to za duze slowo) ,jestem ogrodowo spokojniejsza.wiem dokad zmierzam.wiem czego mi trzeba do osiagniecia celu.i wcale niebuwazam ze to duzo.oczywoscie trzeba zalozyc te rabaty i obsadzic ale nie ma tam jakiejs roznotodnosci,skoplikowania,ktore utrudnialoby zadanie.wydaje mi sie to wrecz latwiejsze niz wszystkie dotychczas powstale rabaty.

Co do zdrowia to nie bede sie ani kajac ani tlumaczyc.ale faktem jest ze gdybym profilaktycznie nic nie robila to chodzilabym struta tym ze nic nie robie i ze nic sie nie dzieje.to byloby chyba najgorsze
polinka 13:05, 28 kwi 2016

nawigatorka napisał(a)

czas powstale rabaty.

Co do zdrowia to nie bede sie ani kajac ani tlumaczyc.ale faktem jest ze gdybym profilaktycznie nic nie robila to chodzilabym struta tym ze nic nie robie i ze nic sie nie dzieje.to byloby chyba najgorsze

Właśnie przeżywam teraz taki czas...Na głowę można dostać od siedzenia i nic nie robienia Siebie i wszystkich dookoła zamęczam...I przyznaję, że to jest najgorsze.
nawigatorka 13:18, 28 kwi 2016

polinka napisał(a)

Właśnie przeżywam teraz taki czas...Na głowę można dostać od siedzenia i nic nie robienia Siebie i wszystkich dookoła zamęczam...I przyznaję, że to jest najgorsze.
odpoczywsj oczpoczywaj juz swoje zrobilas i jeszcze zrobisz