Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

nawigatorka 22:09, 19 cze 2016

ivo napisał(a)
Aska ale wszystko porosło u Ciebie ! Lubię tę rabatę z cisami i liatrami
a dzieki.sama wymyslalam jeszcze przed konsultowaniem czegokolwiek z forum wiec tymbardziej cieszy.ona wlasciwie bezobslugowa jest.i konsekwentna kolorystycznie: gleboka zielen i biel.czyli to co lubie najbardzije
amelia_b 22:16, 19 cze 2016

nawigatorka napisał(a)
a dawno sadzilas? To mlode sadzonki? Moje niecale dwa lata temu wygladaly tak no i dziś (o i widac ze zywoplot rosnie)
w tamtym roku sadziłam, no żywopłot świetnie rośnie, i graby jakie puchate zdjęcie wcześniej i teraz rewelacja. Moje jeszcze młode i to dlatego pewnie
nawigatorka 22:19, 19 cze 2016

amelia_b napisał(a)
w tamtym roku sadziłam, no żywopłot świetnie rośnie, i graby jakie puchate zdjęcie wcześniej i teraz rewelacja. Moje jeszcze młode i to dlatego pewnie
moje kwiatki pokazaly chwilke.temu.pewnie i u Twoich sie objawia
Graby puchate bo tne je ostro.a takie byly chudziny. Sadzilismy je dwa lata temu i 7 dni-sami sobie z okzji rocznicy slubu
amelia_b 22:26, 19 cze 2016

nawigatorka napisał(a)
moje kwiatki pokazaly chwilke.temu.pewnie i u Twoich sie objawia
Graby puchate bo tne je ostro.a takie byly chudziny. Sadzilismy je dwa lata temu i 7 dni-sami sobie z okzji rocznicy slubu
A to święto mieliście super, a i rejsiek też z tej okazji pewnie? fajne te graby,sama bym sobie gdzieś posadziła, może w przyszłym roku znowu jakąś mini rewolucje zrobię i gdzieś posadzę dziękuję za zdjęcia
ren133 22:33, 19 cze 2016

nawigatorka napisał(a)
troche tak.jak duzo dziskam to sie nakrecam i chce wiecej.a nie zawsze wszystko sie da

To tak jak ja
Czasami mnie to wkurza ...
nawigatorka 23:10, 19 cze 2016

amelia_b napisał(a)
A to święto mieliście super, a i rejsiek też z tej okazji pewnie? fajne te graby,sama bym sobie gdzieś posadziła, może w przyszłym roku znowu jakąś mini rewolucje zrobię i gdzieś posadzę dziękuję za zdjęcia
rejs byl dla dzieci na dzien dziecka.data przypadkowo wypadla w rocznice.
Graby to piekne drzewa.miejsce znajdziesz
nawigatorka 23:11, 19 cze 2016

ren133 napisał(a)

To tak jak ja
Czasami mnie to wkurza ...
szkola cierpliwość
Agi2006 12:19, 20 cze 2016

nawigatorka napisał(a)
rozplenice w donicy cały dzień w cieniu a ładnie rosną i jedyne moje ML

w okolicy giganta - ta rabata to będą "placy" pergoli, swoją drogą odchwaściłam dziś plac pod pergolę, bo już tak zarósł momo tego że jest tam piasek, że niezły zielnik moznaby stworzyc

Navi a powiedz, czy giganteus nie przerasta ci cisów? Ja też przed moimi chciałam coś posadzić (np. berberys erecta) ale nie wiem czy to trawsko go nie zje ;-(
nawigatorka 15:33, 20 cze 2016

Agi2006 napisał(a)

Navi a powiedz, czy giganteus nie przerasta ci cisów? Ja też przed moimi chciałam coś posadzić (np. berberys erecta) ale nie wiem czy to trawsko go nie zje ;-(
zapewne zje ja miedzy giganyeusem a cisami mam w ziemi murek gruby na 30 cm ulozony z takich zasypowych bloczkow.na razie go to powstrzymuje i oby tak zostało
Pszczelarnia 16:27, 20 cze 2016

Na 4, puścił tylko jeden. Ale rachitycznie. Znalazłam w innej szkółce ale wielkie drzewa i transport muszę zamówić. Ja chciałabym takie nie za duże z szansą na przyjęcie. Nie wiem, co zrobić. Rozważam.