Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

Rojodziejowa 11:17, 18 lip 2016

O rety ale się tu dzieje! Cóż poradzić... czeka mnie jak nic lektura tych niemal 1900 stron, bo cuda się dzieją. Więc dołączam do tłumu gapiów
nawigatorka 12:17, 18 lip 2016

Rojodziejowa napisał(a)
O rety ale się tu dzieje! Cóż poradzić... czeka mnie jak nic lektura tych niemal 1900 stron, bo cuda się dzieją. Więc dołączam do tłumu gapiów
witaj Asiu. Nie nie skazuj sie na taka nudna lekture.co najwyzej obrazki poogladaj jesli uznasz ze warto. A nadrobisz wszystko szybko jesli zachcesz mnie odwiedzac.zapraszam
AniMa 13:15, 18 lip 2016

I ja i ja podobnie jak Asia się melduje, tylko, że ja już jestem na bieżąco.
Witam się i podziwiam dalej . Wgłębnik jest zajesuper. Zmieniłam już swoje wizje ogniskowo - grilowe dzięki niemu
nawigatorka 13:52, 18 lip 2016

AniMa napisał(a)
I ja i ja podobnie jak Asia się melduje, tylko, że ja już jestem na bieżąco.
Witam się i podziwiam dalej . Wgłębnik jest zajesuper. Zmieniłam już swoje wizje ogniskowo - grilowe dzięki niemu
ale mam dzis nowych gosci cieszy mnie to bardzo.rozgosccie się.
Tylko nie mow ze wszystko przeczytałas?a jesli wglebnik wirtualnie sie przydał to tym bardziej mnie cieszy
kasja83 13:56, 18 lip 2016

Hej Asia-wpadam-ale Ty czujna już zdążyłaś do mnie zajrzeć.Ja sobie tak spacerowo-a tu się ciurkadełka szykują!!Kiedy ja nadrobię Twój wątek?
AniMa 14:15, 18 lip 2016

Podczytywałam już jakiś czas, ale dopiero gdy doszłam do końca to się ujawniłam.
AniMa 14:26, 18 lip 2016

nawigatorka napisał(a)
fiolety w murkach pod tarasem, szałwie zaczynają (jak miło, że rosną pod oknem jadalni) zaraz będzie też lawenda i powojnik

Wiem, że to już trochę czasu temu było, ale to mój ulubiony u ciebie widoczek. Będzie kopiuj wklej u mnie pod ścianą od garażu, no albo z tyci zmianami.
nawigatorka 15:50, 18 lip 2016

kasja83 napisał(a)
Hej Asia-wpadam-ale Ty czujna już zdążyłaś do mnie zajrzeć.Ja sobie tak spacerowo-a tu się ciurkadełka szykują!!Kiedy ja nadrobię Twój wątek?
wiataj.ale nie bedzie ciurkadelek.
nawigatorka 15:51, 18 lip 2016

AniMa napisał(a)
Podczytywałam już jakiś czas, ale dopiero gdy doszłam do końca to się ujawniłam.

Mam nadzieje ze sie nie znudziła s.teraz wystarczy byc na bieżąco pozdrawiam
nawigatorka 15:52, 18 lip 2016

AniMa napisał(a)

Wiem, że to już trochę czasu temu było, ale to mój ulubiony u ciebie widoczek. Będzie kopiuj wklej u mnie pod ścianą od garażu, no albo z tyci zmianami.
tu jeszcze szalwie w niepelnym rozkwicie.jeszcze lepiej bylo gdy kwitly w pelni kopiuij do woli na zdrowie