Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

kasia_w 13:38, 21 lip 2016

Asia mega to wygląda, po prostu czad Strasznie mi się podoba. Możecie być z siebie dumni

Będą zimowały bez problemu, jak sądzisz?
leon60 13:41, 21 lip 2016

Sadziłam serby kopane wiosną jak i jesienią (koniec września jak dobrze pamiętam) wszystkie ładnie się przyjęły także nie ma różnicy.
nawigatorka 13:43, 21 lip 2016

lindsay80 napisał(a)
Wyszło świetnie - niebanalne rozwiązania i do tego wszystko dograne.
widziszba mi sie wydaje ze to takie wszystko oczywiste.ale sie nameczylismy z tym korytem by stalo prawie na ziemi,choc tak na prawde stoi na betonowych bloczkach i by rownoczesnie bylo wypoziomowane.
Nie myslalambze sama jestem w stanie dzwigmac 400 kg na czterometrowej belce ale bez eMa i jego sily i pomyslow by sie nic nie udalo.choc nerwa już tez mial
nawigatorka 13:45, 21 lip 2016

leon60 napisał(a)

Asiu rewelacja ! uwielbiam rojniki a w Twoim wydaniu to już przebiły wszystko
moja najwueksza "doniczka"
Kiedys rojnikow tak jak i rozchodnikow nie lubilam.teraz uwielbiam.i oby onenie polubily.
Twoje w cortenie tez wymiataja
nawigatorka 13:45, 21 lip 2016

Konieczki napisał(a)
Wiesz idealnie wpadowało się w wymiary wgłęnika. No i jak to piaskowiec to lepsze niż stal i beton
Podziwiam Cię
to prawda ze idealnie.stad pomysl by tam stalo.wiesz ja pani linijka jestem
nawigatorka 13:46, 21 lip 2016

kasia_w napisał(a)
Asia mega to wygląda, po prostu czad Strasznie mi się podoba. Możecie być z siebie dumni

Będą zimowały bez problemu, jak sądzisz?
dziekuje.teraz ro juz sie zawstydzilam.
Z zimowaniem zobaczymy.moze przykryje je choc stroiszem.. ale scianki maja z 7 cm grubosci wiec nie powinno byc zle.poza tym rojniki twarde sa.
nawigatorka 13:47, 21 lip 2016

leon60 napisał(a)
Sadziłam serby kopane wiosną jak i jesienią (koniec września jak dobrze pamiętam) wszystkie ładnie się przyjęły także nie ma różnicy.
i taka odpowiedz mnie cieszy
siakowa 13:48, 21 lip 2016

fajnie wygląda jednak jako posiadaczka koryta w wersji wymurowanej donicy...zapytam...czy rojnikom nie będzie za wilgotno np. przy wiosennych deszczach jak w tej dnicy beziec dłuuugo bardzo mokro? bo one może nie wrażliwe na moookre podłoże?
nawigatorka 13:50, 21 lip 2016

siakowa napisał(a)
fajnie wygląda jednak jako posiadaczka koryta w wersji wymurowanej donicy...zapytam...czy rojnikom nie będzie za wilgotno np. przy wiosennych deszczach jak w tej dnicy beziec dłuuugo bardzo mokro? bo one może nie wrażliwe na moookre podłoże?

Byc moze.drenaz dalam i tyle.nawiercac koryta nie mam zamiaru.najwyzej a twoja donica ma dno?
siakowa 13:52, 21 lip 2016

nawigatorka napisał(a)

Byc moze.drenaz dalam i tyle.nawiercac koryta nie mam zamiaru.najwyzej a twoja donica ma dno?

no właśnie nieeestety ma dno i była cała zime przykryta gałązkami świerkowymi czy jakimiś tam. ale naweirty będę prawdopodobie robic.