Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

wrobelki 19:26, 21 lip 2016

Nie dziwię się. Człowiek jest nastawiony, cieszy się i dni odlicza a tu doopa, ale dobrze że się tylko przesunie a nie odwołane. Ja tak miałam z huśtawką nie przesuneli tylko firmę zwinęli i huśtawki do dziś nie mam. Altanę też planuję dlatego czekam co wymyśliłaś wyślę na priv na co ja poluje bo nie wiem czy moge wstawić
Rojodziejowa 19:59, 21 lip 2016

Ja jestem w gorącej wodzie kąpana i bym chciała wszystko na już, ale teściu zastosował u mnie terapię wstrząsową i jeszcze nic nie zrobił wtedy, kiedy miało być i takim sposobem mnie przyzwyczaja do takiego stanu rzeczy

Też mnie ciekawość zżera co do pergoli.

Ja bym Cię Asiu prosiła jeszcze o zaszczepkę takiego zmysłu jak Ty masz Dobrze zapłacę

lindsay80 20:03, 21 lip 2016

nawigatorka napisał(a)
Powiem krotko: pergoli w sobote nie bedzie.wykonawcy wpadl opilek do oka i nie moze pracowac.a później ma urlop...

No masz, zawsze coś...
Jak ja nie lubię takich sytuacji!

Dla odmiany, moje czekanie właśnie się zakończyło, no dobra, połowicznie
nawigatorka 21:05, 21 lip 2016

wrobelki napisał(a)
Nie dziwię się. Człowiek jest nastawiony, cieszy się i dni odlicza a tu doopa, ale dobrze że się tylko przesunie a nie odwołane. Ja tak miałam z huśtawką nie przesuneli tylko firmę zwinęli i huśtawki do dziś nie mam. Altanę też planuję dlatego czekam co wymyśliłaś wyślę na priv na co ja poluje bo nie wiem czy moge wstawić
nie be obaw. wykonawca to juz nasz dobry znajomy. to nie pierwsza jego realizacja u nas. na szczeście trafiamy na samych słownych i sumiennych wykonawców jesli juz z nich korzystamy
nawigatorka 21:07, 21 lip 2016

Rojodziejowa napisał(a)
Ja jestem w gorącej wodzie kąpana i bym chciała wszystko na już, ale teściu zastosował u mnie terapię wstrząsową i jeszcze nic nie zrobił wtedy, kiedy miało być i takim sposobem mnie przyzwyczaja do takiego stanu rzeczy

Też mnie ciekawość zżera co do pergoli.

Ja bym Cię Asiu prosiła jeszcze o zaszczepkę takiego zmysłu jak Ty masz Dobrze zapłacę

dlatego my prawie wszystko sami. co by się nie denerwować.
pergola będzie minimalistyczna. nie wiem czy się nie zawiedziesz.
a co do szczepku to nie wiem gdzie pobrac. jeszcze by mi zaszkodziło i styl ogrodowy bym zmieniła. a i M by Cie za pomysły ekstremalne mógł z domu przegnać. Moj już zahartowany w bojach
nawigatorka 21:08, 21 lip 2016

lindsay80 napisał(a)

No masz, zawsze coś...
Jak ja nie lubię takich sytuacji!

Dla odmiany, moje czekanie właśnie się zakończyło, no dobra, połowicznie

nic mi nie mów...jak osa chodzę. M tez. ale aż złoscić się nie wypada.
Rojodziejowa 21:10, 21 lip 2016

Można się złościć! Na opiłka!

Co do chłopa, to mój też ciut już wprawiony w bojach, bo baby całkiem normalnej nie ma No ale jak to było.... Ja się o dobrego męża modliłam i mam, a mój mąż się nie modlił i ma mnie ;P
nawigatorka 21:11, 21 lip 2016

Rojodziejowa napisał(a)
Można się złościć! Na opiłka!

Co do chłopa, to mój też ciut już wprawiony w bojach, bo baby całkiem normalnej nie ma No ale jak to było.... Ja się o dobrego męża modliłam i mam, a mój mąż się nie modlił i ma mnie ;P
to tak jak ja
Rojodziejowa 21:51, 21 lip 2016

Dotarłam na razie z oglądaniem obrazków do 271 strony i się uśmiecham do runianki. Powiedz mi Droga Nawigirl jak gęsto ją sadziłaś i jak szybko rośnie? Uwielbiam już tą roślinkę chociaż jej jeszcze nie mam
kasja83 21:55, 21 lip 2016

Aśka Ale świetnie jest! Skąd Ty bierzesz taaaakie pomysły? Moje prace przy Twoich to jakiś śmiech. Z pergolą to juź w ogóle będzie wypas. Pisałaś, że wykonawca ranny-wyrobi się do 6 sierpnia?