Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

lindsay80 19:55, 15 sie 2016

Ja dziś też się zachwycam tą Twoją prześliczną runianką, ale dywanik, też tak chcę!
_Martini_ 20:03, 15 sie 2016

lindsay80 napisał(a)
Ja dziś też się zachwycam tą Twoją prześliczną runianką, ale dywanik, też tak chcę!

Edyta, runianka bardzo łatwo się przyjmuje, ja zrobiłam próbę ze szczepkami ze starszych okazów i w zasadzie wszystkie się przyjęły. Masz runiankę u siebie?
nawigatorka 20:06, 15 sie 2016

Mixtoorka napisał(a)
O aż mnie skręciło, jakie piękne hortki! Wszystko pięknie! I runianka jaka idealna. Cudnie!
hortki dwulatki kupione małe ale porosły pięknie.uwielbiam je.uwielbiam ten czas w ogrodzie.
A runiankabrosniebu mnie na wysokości 1,5 metra, bez nawadniania pod okapem jedynie w cieniu i zachwyca nieustannie.po zimie miała gorszanchwilke ale teraz jest dywan
nawigatorka 20:11, 15 sie 2016

iwka napisał(a)
Molinie na tle białej ściany pięknie wyglądają. Posadziłam kilka sztuk ale efekt słaby, zlewają się z otoczeniem i grujeczniki jakie masz ładne, gęste, tniesz je ?
molinie w ogrodzie też jeszcze słabo widoczne.te na tle sciany wyglądają lepiej dzieki wlasnie tej bieli.tylko jeszcze za niskie są chude.ale to dopiero swiezynki.
Grujecznikow nie cielam poza podkrzesaniem nogi ale to zaraz po zakupie.wiosna wyglądały jak zasuszone.denerwował mnie strasznie.to deszcze ostatnich dwóch miesięcy je tak odmieniły. Teraz się lubimy
nawigatorka 20:14, 15 sie 2016

amelia_b napisał(a)
Iwonka ja też zwróciłam uwagę na grujeczniki, mój taki paskudny jest, na Asi patrzę z zazdrością
wievebjakbja wzdychalam do grujecznika Joli.moim zdaniem one duzo wody potrzebuja
nawigatorka 20:17, 15 sie 2016

_Martini_ napisał(a)

To wyszło mega! I jaka piękna zdrowa zieleń!

Przekonuję się coraz bardziej do "brokułów".
Czy możesz napisać nazwę jeżówek i jarzmianki?
Niezmiennie podziwiam konsekwencję kolorystyczną.
ja runiankebuwielbiam.mam kekbjeszcze dwa razy tyle ale to tegoroczne nasadzenia ale liczę że za dwa lata będzie wyglądała podobnie.
Jeżówki to grren jewel.niestety u mnie z 4 przezimowaly dwa i to marnie.a tak lubię zielone kwiaty.
Jarzmianki to zwykła (te rozowawe) i jakas z alba w nazwie.ofiarowane siewki więc nazw dokładnych nie znam.
nawigatorka 20:17, 15 sie 2016

Kacha123 napisał(a)
Ale bosko! Aśka, pięknie masz!
dzięki Kasiu
nawigatorka 20:22, 15 sie 2016

lindsay80 napisał(a)
macie ja ma trzy lata ale już w zeszłym roku była pełna.urośnie Ci nawet nie zauważysz kiedy
nawigatorka 20:22, 15 sie 2016

_Martini_ napisał(a)

Edyta, runianka bardzo łatwo się przyjmuje, ja zrobiłam próbę ze szczepkami ze starszych okazów i w zasadzie wszystkie się przyjęły. Masz runiankę u siebie?
mojebsadzonki tezbsie przyjęły bale zanim zaczęły przyrastac minęło trochę czasu
_Martini_ 21:08, 15 sie 2016

nawigatorka napisał(a)
mojebsadzonki tezbsie przyjęły bale zanim zaczęły przyrastac minęło trochę czasu

U mnie podobnie. Ale i tak się cieszę, bo pierwszy raz udało mi się coś rozmnożyć