Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

nawigatorka 22:55, 18 sie 2016

_Martini_ napisał(a)
Ja właśnie nie wiem jak pwoinnam teraz wiosną przyciąć. Zostawiam znowu stare pędy te najgrubsze?

Asia, a czemu u Ciebie taka wysoka? Nie uśmiecha mi się ciagle w kamieniu przesadzac gdyby u mnie też tak wyrosla.
dlaczego wysoka? Nie mam pojęcia.ona niby dorasta do takich rozmiarów ale nawet pszczółka ktora ma ponad 30 sztuk mówi że u mniw obe dziwnie wielkie.
Na jaj dotąd cielam jedynie po kwitnieniu.z niewiedzy.teraz przycielam wiosna mocno a ona wyrosła jeszcze większa,jeszcze bardziej gęsta i z ilością kwiatów jak nigdy.
nawigatorka 23:03, 18 sie 2016

Makao_J napisał(a)
O kurcze-a ja tyle róż kupiłam w tym roku bo myślałam że wszystkie zetnę wiosną na prawie łyso i będzie ok a tu się okazuje że cięcia są różne. Myślałam że tylko pnące się kombinuje.
Mus zgłębić tajniki tej wiedzy do wiosny.
to jak się doksztalcisz to i mnie poucz.czetnie się czegoś nowego dowiem Artemis to róże nostalgiczne wielkokwiatowe zwane też krzaczastym ktorebpiwtarzaj kwitnienie.niebpiwinnondie ich niby ciąć taknradylaknie jak wielkokwiatywych

http://www.rozarium.org/ogrod/ci-cie-r/
nawigatorka 23:07, 18 sie 2016

Dubelek
Makao_J 23:08, 18 sie 2016

Ok, ok. Aż dwa razy mi o tym powiedziałaś. Dam znać
nawigatorka 23:09, 18 sie 2016

Makao_J napisał(a)
Ok, ok. Aż dwa razy mi o tym powiedziałaś. Dam znać
wybacz.coś mi się zawiesilo ,albo to ja się zwiesilam
Kacha123 23:10, 18 sie 2016

A ja pociachałam swoje "intuicyjnie", bo jak się naczytałam które jak to i tak się później pogubiłam Ale wszystkie przeżyły!
nawigatorka 23:14, 18 sie 2016

Kacha123 napisał(a)
A ja pociachałam swoje "intuicyjnie", bo jak się naczytałam które jak to i tak się później pogubiłam Ale wszystkie przeżyły!
no i to jest dobre myślenie.ja też mam sprawna intuicję
amelia_b 23:36, 18 sie 2016

Jak ja u ciebie dawno nie byłam ( chyba w zeszłym tygodniu) ostatnio co pamiętam to że kleiłaś wianek z kory jakiejś, miałam Ci napisać że fajnie się zapowiada. Pewnie już skonczyłaś? Pozdrawiam Asiu
nawigatorka 07:45, 19 sie 2016

amelia_b napisał(a)
Jak ja u ciebie dawno nie byłam ( chyba w zeszłym tygodniu) ostatnio co pamiętam to że kleiłaś wianek z kory jakiejś, miałam Ci napisać że fajnie się zapowiada. Pewnie już skonczyłaś? Pozdrawiam Asiu
pewnie że skonczony.już zdążył się zanurzyć bo stoi przed wejściem na raziepozdrawiam
lojalna_ 14:41, 19 sie 2016

oooo ja normalnie wrociłam sie w las spory a tu cuda i jeszcze raz cuda ))

ale Wy pieknie pracujecie spełniacie moje marzenia hihi, wgłebnika miec nie bede ale pergole prawie identyczna napewno hihihi pieknie niebanalnie i zawsze )

Twoje zmiany swietnie na fotach widac , teren masz ogromny ale potrafisz konsekwentnie pracowacnad calosci )

kurde SUPER!!!!