Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

iwka 14:05, 25 sie 2016

nawigatorka napisał(a)
na froncie i na tyle są murlaty -pelki pilozone na betonach i przyczepione do betonów za pomocą płaskowników stalowych. m sam je ciął i nawiercal.a krokwie przymocowane sa do tych murlaty.
dzięki Asiu
nawigatorka 14:12, 25 sie 2016

jankosia napisał(a)
https://m.youtube.com/watch?v=2QrQkcuhAQA

Przepraszam, ale tak mi się skojarzyło
o właśnie to o moim mężu
nawigatorka 14:13, 25 sie 2016

iwka napisał(a)
dzięki Asiu
nie mabsprawy.w razie czego służę pomocą
Makao_J 18:34, 25 sie 2016

Ta przyssawka do Karchera to ciekawe rozwiązanie. Muszę eMowi pokazać. Usunęlibyśmy ciemne przebarwienia od wody na kostce
roma2 19:38, 25 sie 2016

Ponieważ się ujawniłam jakiś czas temu, że podgladam (to dobrze nie brzmi, cholirka), więc zaglądam Nie mam pojęcia jakie ja pokolenie jestem (nawet nie wiem czy jest taka litera w alfabecie wszelakim), ale podoba mi się bardzo jak działasz. Mój gust (budujemy się od pięciu lat i nie wiem czy kolejne pięć to nie potrwa, cóż, może dożyję), przeszedł nie wiem czy ewolucję, czy rewolucję. Ogrodowo jestem wieśniaczko-kokoszka, ale w mojej stodole czyli przyszłym domu, będzie nowoczesność. Mało, szaro, biało, gładko. Nawet mój mąż się dziwi. Ale na szczęście przyjmuje wszystko co zamierzam z dobrodziejstwem inwentarza..czyli ze mną Buziaki!
nawigatorka 20:20, 25 sie 2016

Makao_J napisał(a)
Ta przyssawka do Karchera to ciekawe rozwiązanie. Muszę eMowi pokazać. Usunęlibyśmy ciemne przebarwienia od wody na kostce
też muszę wbwikniejszej chwili pomyśleć.chetnie posłucham i Twoich doświadczeń jak już umyjesz
nawigatorka 20:23, 25 sie 2016

roma2 napisał(a)
Ponieważ się ujawniłam jakiś czas temu, że podgladam (to dobrze nie brzmi, cholirka), więc zaglądam Nie mam pojęcia jakie ja pokolenie jestem (nawet nie wiem czy jest taka litera w alfabecie wszelakim), ale podoba mi się bardzo jak działasz. Mój gust (budujemy się od pięciu lat i nie wiem czy kolejne pięć to nie potrwa, cóż, może dożyję), przeszedł nie wiem czy ewolucję, czy rewolucję. Ogrodowo jestem wieśniaczko-kokoszka, ale w mojej stodole czyli przyszłym domu, będzie nowoczesność. Mało, szaro, biało, gładko. Nawet mój mąż się dziwi. Ale na szczęście przyjmuje wszystko co zamierzam z dobrodziejstwem inwentarza..czyli ze mną Buziaki!
dobro stodoła...brzmi dobrze.jeśli mialabym jeszcze kiedys budować dom to chciałabym wlasnie stodole.najlepiej na zgliszczach starej stodoły
A do tego biały szary...ech moje ulubione kolory choć dla wielu to niekolory
Buziaki przesylam i za miłe słowa dziękuję
Makao_J 20:46, 25 sie 2016

nawigatorka napisał(a)
też muszę wbwikniejszej chwili pomyśleć.chetnie posłucham i Twoich doświadczeń jak już umyjesz

No no, to sobie poczekasz bo ja nawet kerchera nie mam Nie kupię przecież samej przystawki a to już koszt do przegadania z eMem
nawigatorka 20:58, 25 sie 2016

Makao_J napisał(a)

No no, to sobie poczekasz bo ja nawet kerchera nie mam Nie kupię przecież samej przystawki a to już koszt do przegadania z eMem
ale zawsze mozna wypozyczyc
Makao_J 21:22, 25 sie 2016

Wątpię żeby u nas można było wypożyczać taki sprzęt ale sprawdzę.