Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

leon60 10:10, 25 sie 2016

nawigatorka napisał(a)
hmmm ale czytałam ze osłona zatrzymuje wodę.

może jakieś nowsze modele, nasza ma z 7 lat i jak eM kostkę z przystawką myje to do kolan uciapany
Konieczki 10:25, 25 sie 2016

nawigatorka napisał(a)
Widzicie brud? Jak macie sprawdzone parownice to poprosze

Żadnego brudu nie widzę ino piekne zacieki (może ja do okulisty powinnam iść)
nawigatorka 10:31, 25 sie 2016

leon60 napisał(a)

może jakieś nowsze modele, nasza ma z 7 lat i jak eM kostkę z przystawką myje to do kolan uciapany
no ogladalak w internecie takie chyba najnoesze
nawigatorka 10:32, 25 sie 2016

Konieczki napisał(a)

Żadnego brudu nie widzę ino piekne zacieki (może ja do okulisty powinnam iść)
powiększ.miliony czarnych kropeczek
Sebek 10:36, 25 sie 2016

Asia - u mnie niemal bialy gres szkliwiony czyszczę na kolanach cifem i wiesz co? Efekt jet świetny, bo robie za jednym zamachem fugi i płytki, tylko ze idzie się przy tym zajechać Takze jak znajdziesz cudowny środek tudzież urządzenie to... daj znać
Luki 10:40, 25 sie 2016

Asiu nawet nowe przystawki w tym T450 chlapią mimo wszystko na boki, nie jest to jakieś ekstremalne chlapanie, ale ściany w domu byłyby do malowania lub szorowania, oczywiście z wyczyszczeniem raczej dałoby radę, ale dom mógłby ciekawie wyglądać po takim zabiegu
O parownicach też słyszałem sporo dobrego i z tego co pamiętam Syla kupowała do czyszczenia jasnych płytek i fug w ogrodzie zimowym, może jej zapytaj
wiklasia 10:42, 25 sie 2016

nawigatorka napisał(a)

początki.... (uwaga będzie ciekawie)

Rany, ale cudo wyczarowaliście z tych prefabrykatów !!!
Materiał wyjściowy - nieciekawy (no, nie lubię tych prefabrykowanych ogrodzeń jak niczego na świecie), ale efekt końcowy rzuca na kolana.
Brawo Wy !!!!!
nawigatorka 10:45, 25 sie 2016

Sebek napisał(a)
Asia - u mnie niemal bialy gres szkliwiony czyszczę na kolanach cifem i wiesz co? Efekt jet świetny, bo robie za jednym zamachem fugi i płytki, tylko ze idzie się przy tym zajechać Takze jak znajdziesz cudowny środek tudzież urządzenie to... daj znać
uwierz ma bze chemia ktora my używamy jest silniejsza.szorować nie trzeba.ale i tak zajmuje to sporo czasu.poza tym nakłonienie dzieci do nie chodzenia po podłodze przez jakiś czas jest niemożliwe.no i tak podłogę należy zaimpregnować.
nawigatorka 10:46, 25 sie 2016

Luki napisał(a)
Asiu nawet nowe przystawki w tym T450 chlapią mimo wszystko na boki, nie jest to jakieś ekstremalne chlapanie, ale ściany w domu byłyby do malowania lub szorowania, oczywiście z wyczyszczeniem raczej dałoby radę, ale dom mógłby ciekawie wyglądać po takim zabiegu
O parownicach też słyszałem sporo dobrego i z tego co pamiętam Syla kupowała do czyszczenia jasnych płytek i fug w ogrodzie zimowym, może jej zapytaj
to cenna uwaga tym bardziej że ściany mamy świeżo malowane
Sylwia ostatnio mało ale dopytam przy okazji
nawigatorka 10:47, 25 sie 2016

wiklasia napisał(a)

Rany, ale cudo wyczarowaliście z tych prefabrykatów !!!
Materiał wyjściowy - nieciekawy (no, nie lubię tych prefabrykowanych ogrodzeń jak niczego na świecie), ale efekt końcowy rzuca na kolana.
Brawo Wy !!!!!
a dziękuję.też nie lubimy płyt ale miało być dość tanio i bez kopania fundamentów bo pod spodem jest staw zasypany stodoła w postaci olbrzymiego gruzu...