a deszcze pewnie tak potrzebny jak u nas.u nas leje od wczorajszego popołudnia.teraz też.i przyda się bardzo.pokoje fakt że wczoraj cielam Bukszpany ale woda się przyda i to bardzo.szczególnie teraz na jesień. No i cebule łatwiej będzie sadzic
Ja tez na kablu,ale zastanawiam się czy lepszy taki który ma zdejmowane rury od dmuchawy i odkurzacza(zakłada się odpowiednia rurę w zależności od tęgo co chcemy robić,czy odkurzac czy dmuchac)czy taki który ma te obie rury i przelaczamy tylko guzikiem bądź na dmuchawe bądź na odkurzanie?
U mnie to samo-leje intensywnie od wczoraj.Ale o dziwo cieszę się z takiego deszczyska,bo było już naprawdę sucho.A cebulowych też jeszcze nie wsadzałam,więc liczę faktycznie na łatwiejsze kopanie
hmmm o tym nie myślałam.ale ja raczej będę odkurzacz niż dmuchać bo chodzi mi głównie o zwirki.reszty liści będę miała taką masę że i tak muszę zagtabic
to Marzena przerabiał kule na kostki.ja przerabiam kule na zywoplocik przerwy uzupełniła trochę małymi sadzonkami ale na razie sabnanetapie przepoczwarzania