Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

nawigatorka 06:58, 05 wrz 2016

Madzenka napisał(a)
Asia u mnie niektore tez nie przyrosły a inne rosna jak szalone. Czesc choruje, ale ja sie ciesze ze słabiej przyrastają
u mnie nie przerastają te które różna na marnej ziemi.brak deszczy je dobija i sa papierowe.muszę się ze nie wziac
nawigatorka 07:00, 05 wrz 2016

polinka napisał(a)
Popadało u Ciebie? U mnie jak ksiądz kropidłem
a deszcze pewnie tak potrzebny jak u nas.u nas leje od wczorajszego popołudnia.teraz też.i przyda się bardzo.pokoje fakt że wczoraj cielam Bukszpany ale woda się przyda i to bardzo.szczególnie teraz na jesień. No i cebule łatwiej będzie sadzic
sylwai 08:27, 05 wrz 2016

nawigatorka napisał(a)
chyba zdecydujemy się na marketowy.w każdym bądź razie na kablu

Ja tez na kablu,ale zastanawiam się czy lepszy taki który ma zdejmowane rury od dmuchawy i odkurzacza(zakłada się odpowiednia rurę w zależności od tęgo co chcemy robić,czy odkurzac czy dmuchac)czy taki który ma te obie rury i przelaczamy tylko guzikiem bądź na dmuchawe bądź na odkurzanie?
lojalna_ 09:04, 05 wrz 2016

Asiu moje kostki z kulek potrzebowały roku zeby wygladac na kostki. Dopiero teraz wszyscy zauważyli zmianę
kasja83 09:29, 05 wrz 2016

nawigatorka napisał(a)
a deszcze pewnie tak potrzebny jak u nas.u nas leje od wczorajszego popołudnia.teraz też.i przyda się bardzo.pokoje fakt że wczoraj cielam Bukszpany ale woda się przyda i to bardzo.szczególnie teraz na jesień. No i cebule łatwiej będzie sadzic

U mnie to samo-leje intensywnie od wczoraj.Ale o dziwo cieszę się z takiego deszczyska,bo było już naprawdę sucho.A cebulowych też jeszcze nie wsadzałam,więc liczę faktycznie na łatwiejsze kopanie
ivo 12:55, 05 wrz 2016

Asia a mój miskant kwitnie U ciebie ? Zastanawiamy się czy to gracek czy nie gracek Wstaw zdjęcia.
siakowa 12:59, 05 wrz 2016

halo dziś dzień pazurowy ze tu Cie nie ma ?
nawigatorka 15:01, 05 wrz 2016

sylwai napisał(a)

Ja tez na kablu,ale zastanawiam się czy lepszy taki który ma zdejmowane rury od dmuchawy i odkurzacza(zakłada się odpowiednia rurę w zależności od tęgo co chcemy robić,czy odkurzac czy dmuchac)czy taki który ma te obie rury i przelaczamy tylko guzikiem bądź na dmuchawe bądź na odkurzanie?
hmmm o tym nie myślałam.ale ja raczej będę odkurzacz niż dmuchać bo chodzi mi głównie o zwirki.reszty liści będę miała taką masę że i tak muszę zagtabic
nawigatorka 15:02, 05 wrz 2016

lojalna_ napisał(a)
Asiu moje kostki z kulek potrzebowały roku zeby wygladac na kostki. Dopiero teraz wszyscy zauważyli zmianę
to Marzena przerabiał kule na kostki.ja przerabiam kule na zywoplocik przerwy uzupełniła trochę małymi sadzonkami ale na razie sabnanetapie przepoczwarzania
nawigatorka 15:03, 05 wrz 2016

kasja83 napisał(a)

U mnie to samo-leje intensywnie od wczoraj.Ale o dziwo cieszę się z takiego deszczyska,bo było już naprawdę sucho.A cebulowych też jeszcze nie wsadzałam,więc liczę faktycznie na łatwiejsze kopanie
u nas spadło 18 mm i leje dalej.też mam jeszcze jakieś krawężniki do kopania więc deszcz potrzebny