Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

nawigatorka 15:04, 05 wrz 2016

ivo napisał(a)
Asia a mój miskant kwitnie U ciebie ? Zastanawiamy się czy to gracek czy nie gracek Wstaw zdjęcia.
no pewnie że kwitnie.jako pierwszy.pięknie się rozrósł.pierwsza połowę sezonu bym niewielki ale jak z jednego zrobiłam 8 to wiadomo.a teraz jest juz tlusciutki
nawigatorka 15:07, 05 wrz 2016

siakowa napisał(a)
halo dziś dzień pazurowy ze tu Cie nie ma ?
haha nie pazury jutro ale masz nosa.za to drogeria była i inne zakupy i trochę przygotowań do rodzinnej imprezy w tym stylu ale Ciii bo to prezent
Konieczki 15:14, 05 wrz 2016

U Ciebie zawsze twórczo
Ps. Upolowałam wczoraj podobne spódniczki na promo
nawigatorka 15:16, 05 wrz 2016

Konieczki napisał(a)
U Ciebie zawsze twórczo
Ps. Upolowałam wczoraj podobne spódniczki na promo
no i super.nasze też drogo nie wyszly. Przynajmniej moja bo gdy chciałam kupić taką gotowa to by kosztowała ok 600 zł. Ile mają warstw? Nasze pięć tiulu i podszewka
Konieczki 15:20, 05 wrz 2016

Jeju nie liczyłam - ale policzę. Za spódniczkę i bluzkę 39,9zł - ja uwielbiam bawełnę z H&M najważniejsze że córcia uradowana (starsza jeszcze bardziej bo dostała bokserki Star Wars )
nawigatorka 15:25, 05 wrz 2016

Konieczki napisał(a)
Jeju nie liczyłam - ale policzę. Za spódniczkę i bluzkę 39,9zł - ja uwielbiam bawełnę z H&M najważniejsze że córcia uradowana (starsza jeszcze bardziej bo dostała bokserki Star Wars )
moje też się cieszą bo to nie jest coś co bym im na co dzień kupiła bo to nie do końca mój styl
Sebek 15:28, 05 wrz 2016

nawigatorka napisał(a)
hmmm o tym nie myślałam.ale ja raczej będę odkurzacz niż dmuchać bo chodzi mi głównie o zwirki.reszty liści będę miała taką masę że i tak muszę zagtabic

Marzena pisała, że ze żwiru trzeba wydmuchac liście i odkurzyc najlepiej z trawnika, bo odkurzacz wciąga zwir i przez to się może zepsuć. Także... będziesz raczej dmuchać - huu huu huu
nawigatorka 15:34, 05 wrz 2016

Sebek napisał(a)

Marzena pisała, że ze żwiru trzeba wydmuchac liście i odkurzyc najlepiej z trawnika, bo odkurzacz wciąga zwir i przez to się może zepsuć. Także... będziesz raczej dmuchać - huu huu huu
mój drogi ja mam raczej kamienie niz żwir więc myślę że ich nie wciagnie.ale bede testowac.dzieki
ren133 15:45, 05 wrz 2016

nawigatorka napisał(a)
konkurować nie mam zamiaru.panna młoda już byłam i wystarczy

Tak mi się ten granat skojarzył ... bo dostałam kiedyś burę od panny młodej za wystąpienie w granatowej sukience
Magda70 16:01, 05 wrz 2016

nawigatorka napisał(a)
haha nie pazury jutro ale masz nosa.za to drogeria była i inne zakupy i trochę przygotowań do rodzinnej imprezy w tym stylu ale Ciii bo to prezent

a co to za okazja??
co za pomysł?
pisz bo mnie się za miesiąc też szykuje i szukam czegoś oryginalnego na prezent