Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

AniMa 09:05, 12 wrz 2016

Asia za info o grabach już dziękuję Kobieta zmienna jest juz nie chce grabów, bo w sobotę zakochałam się w bukach kolumnowych Rohan Obelisk.

Ozdoby cudne, cudniaste...Zgapię brzozę z pomponami na komunie młodszej - od razu zapowiadam

Jeżeli chodzi o drzewko do domu - osobiście polecam benjaminka - chociaż zdarza mu się zgubić połowe liści naraz, to sie ładnie regeneruje
kasia_w 12:01, 12 wrz 2016

Benjamin biurowy mój

oczywiście fotki nieproszona wstawiam, wyrzuć sobie

Fuj a ta donica to dopiero na focie mnie razi i w dodatku za mała

nawigatorka 12:06, 12 wrz 2016

siakowa napisał(a)
piękne dekoracje!
dziękuję Kasiu.
nawigatorka 12:06, 12 wrz 2016

Marta napisał(a)
Śliczne dekoracje, a duet rozplenicy i rozchodnika wymiata ☺
nawigatorka 12:08, 12 wrz 2016

kasia_w napisał(a)
Poszalalas deko piękne eleganckie niewymuszone lekkie.Ja byłabym zachwycona na miejscu gospodarzy
jak miło to słyszeć.nie chciałam by dekoracje poprawin przerosły dekoracje weselne.miało być swojsko,romantycznie bez nadufania,do tego w kolorach bieli,kremu i jutowego beżu takie miałam założenie i się udało.chyba się podobało
nawigatorka 12:10, 12 wrz 2016

kasia_w napisał(a)
Co do donicy-mam wielkiego Benjamina w biurze dostalam od babci.Jak to w pracy, traktowany jest po macoszemu.Odwdziecza się pięknym świeżym wyglądem.Polecam

Mogę Ci wrzucić foto jak dojadę do pracy

Oliwkę miałam i zimą zmarniala.Straciła liście i już nie odrosły.Ona potrzebuje chyba chłodniej zimą niż temp domowa, tak jak ma w grecji

Oliwkę spotkałam geilebtemu w centrum ogrodniczym.1,7 metrabale 195 zł.no i pewnie bym ją ukatrupila. A Beniamin popularny ale można też go trochę formowacba chciałabym spróbować.
nawigatorka 12:11, 12 wrz 2016

beta napisał(a)

hej...a patrzyłaś może na nowa ofertę biedry?...wpadł mi w oko niejaki Polyscias...pozdr
zaraz pojechałam i wróciłam...z beniaminem dziękuję Ci prawda planowałam dwabrazybwiekszego ale najpierw zobaczę jak będzie sobie u nas radził
nawigatorka 12:16, 12 wrz 2016

AniMa napisał(a)
Asia za info o grabach już dziękuję Kobieta zmienna jest juz nie chce grabów, bo w sobotę zakochałam się w bukach kolumnowych Rohan Obelisk.

Ozdoby cudne, cudniaste...Zgapię brzozę z pomponami na komunie młodszej - od razu zapowiadam

Jeżeli chodzi o drzewko do domu - osobiście polecam benjaminka - chociaż zdarza mu się zgubić połowe liści naraz, to sie ładnie regeneruje
buków nie mam choć też piękne. Trochę bardziej chyba co do gleby wymagające i chorują czasem ale piękne.
Zgapiaj proszę bardzo.u mnie wisialy tam też buteleczki z gipsówka.możesz dołożyć też lampki choinkowe na baterie.
A widziałaś moja brzozę z Bożego narodzenia?

Beniamina mam i ja
nawigatorka 12:17, 12 wrz 2016

kasia_w napisał(a)
Benjamin biurowy mój

oczywiście fotki nieproszona wstawiam, wyrzuć sobie

Fuj a ta donica to dopiero na focie mnie razi i w dodatku za mała

niech zostana.
Wygląda super.a podcinasz go by miał goły pień? Pokaże niebawem jaki ja mam plan wobec donicy
nawigatorka 12:18, 12 wrz 2016

Beniamina już mam

Teraz kolejne pytanie.wiem że zwiazywanie jego pedow sznurkiem powoduje że sie one zrastają.ma ktos z tym jakieś doświadczenia?