Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

nawigatorka 20:46, 17 paź 2016

Rojodziejowa napisał(a)

No kogo jak kogo, ale Ciebie to chyba nikt o brak rozgarnięcia by nie posądzał

Modzisz już coś świątecznie?
wiadomo ale top secret
jankosia 20:54, 17 paź 2016

Piszesz że nie wiadomo o co z tymi poziomami chodzi? To się tłumaczy. My pojętne jesteśmy - zrozumiemy Wiesz, jak mnie ktoś w realu odwiedza to też mam potrzebę uzasadniania każdej rzeczy typu "to jest tak specjalnie bo potem... " i w tym miejscu roztaczam swą wizję Czasem mi nawet głupio ale już się przyzwyczaiłam Inni chyba też

Też tyram. Od piątku. Dzisiaj przeszczęśliwa bo teren przygotowany i zaczęłam trawy sadzić a mój małżonek przyjeżdża i rzuca "to będzie tu rosło? Po to się tak napracowałaś?" Normalnie morale o stówę w dół
Czasem bym nawet chciała pożyczyć z forum jakiegoś ema mniej kwestionującego, takiego bardziej wykonującego

Nie chwaliłam jeszcze obrazków mchowych
Luki 21:00, 17 paź 2016

Ja Cię kobieto na prawdę podziwiam wiem jakie układanie krawężników jest przyjemne... na pewno nie dałbym temu zajęciu wysokiej pozycji co do atrakcyjności w porównaniu do innych prac ogrodowych chociaż lepsze to niż murowanie murków z kostki granitowej, tyle że materiał lżejszy.
ivo 21:11, 17 paź 2016

Asia tyś moim natchnieniem ! Podziwiam Cię!
nawigatorka 21:37, 17 paź 2016

jankosia napisał(a)
Piszesz że nie wiadomo o co z tymi poziomami chodzi? To się tłumaczy. My pojętne jesteśmy - zrozumiemy Wiesz, jak mnie ktoś w realu odwiedza to też mam potrzebę uzasadniania każdej rzeczy typu "to jest tak specjalnie bo potem... " i w tym miejscu roztaczam swą wizję Czasem mi nawet głupio ale już się przyzwyczaiłam Inni chyba też

Też tyram. Od piątku. Dzisiaj przeszczęśliwa bo teren przygotowany i zaczęłam trawy sadzić a mój małżonek przyjeżdża i rzuca "to będzie tu rosło? Po to się tak napracowałaś?" Normalnie morale o stówę w dół
Czasem bym nawet chciała pożyczyć z forum jakiegoś ema mniej kwestionującego, takiego bardziej wykonującego

Nie chwaliłam jeszcze obrazków mchowych
wiesz ja już nie tłumacze.nie chce mi się odkąd uskyszalam: a tam jakieś grządki warzywne masz...(o polu kominkowym,no dobra poletku). Bo to nie dość że musisz tłumaczyć rośliny to jeszcze wizję...
Mój M dziś mi dostarczał ciepłych i wyskokowych napój co by mi się prościej układało później dzielnie zabetonowal zużywając prawie 300 kg betonu.narzekać nie mam zamiaru.
A za obrazy dziękuję
nawigatorka 21:38, 17 paź 2016

Luki napisał(a)
Ja Cię kobieto na prawdę podziwiam wiem jakie układanie krawężników jest przyjemne... na pewno nie dałbym temu zajęciu wysokiej pozycji co do atrakcyjności w porównaniu do innych prac ogrodowych chociaż lepsze to niż murowanie murków z kostki granitowej, tyle że materiał lżejszy.
już wile krawężniki chociaż są proste wiesz ja już uważam się za doświadczona w tej materii i nie jest najgorzej. A porządek który wprowadzają jak dla mnie bezcenny.
No wiem wiem na razie jest gemela ale będzie San Francisco
nawigatorka 21:40, 17 paź 2016

ivo napisał(a)
Asia tyś moim natchnieniem ! Podziwiam Cię!
no co Wy z tym podziwianie.i Ciebie to czeka więc wiesz...wtedy ja będę podziwiac i wiem że będzie u Ciebie od linijki
jankosia 22:45, 17 paź 2016

nawigatorka napisał(a)
wiesz ja już nie tłumacze.nie chce mi się odkąd uskyszalam: a tam jakieś grządki warzywne masz...(o polu kominkowym,no dobra poletku). Bo to nie dość że musisz tłumaczyć rośliny to jeszcze wizję...
Mój M dziś mi dostarczał ciepłych i wyskokowych napój co by mi się prościej układało później dzielnie zabetonowal zużywając prawie 300 kg betonu.narzekać nie mam zamiaru.
A za obrazy dziękuję

Gorzej jak kto zapyta

Aaaaa, to przez te napoje różnice poziomów, czaję

nawigatorka 07:07, 18 paź 2016

jankosia napisał(a)

Gorzej jak kto zapyta

Aaaaa, to przez te napoje różnice poziomów, czaję

przez na je nerw na krzywizny terenu mniejszy
Kacha123 08:50, 18 paź 2016

Po tylu ułożonych w tym sezonie krawężnikach nie chciałabym od Ciebie dostać klapsa! Ale jaką musisz mieć piękną rzeźbę ramion!
Jesteś moją bohaterką!!!