Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

Makao_J 10:43, 20 paź 2016

nawigatorka napisał(a)
my jezynowki mamy z...5 litrow.już trochę nie ma i to nie tylko dlatego że Marzena flaszkę dostała
A poza tym jeszcze kilka fajnych smaków czeka.ostatnio zalewana pigwa.bardzo polecam

Pigwówka jakoś mi nie podeszła - próbowałam u teścia, ale to pewnie dlatego że miała 2 tygodnie a nalewka to raczej powinna postać i nabrać mocy. Moja mama jak serwowała kiedyś pigwówkę to miała bursztynowy piękny kolor ale na pewno kilka miesięcy stała.
U teścia za to smakowała mi wiśnióweczka. Pyszności.

A z krawężnikami to żeś zaszalała.
Magda70 10:45, 20 paź 2016

nawigatorka napisał(a)
Brakowało mi 20 exoticow i wreszcie mam.
Gdyby ktoś się zastanawiał to sklep z metki który się tu reklamował na górze na prawdę istnieje taki magazyn cebul miec...ech dostalam nawet gratis.co prawda różowy ale milo

audycja zawierała lokowanie produktu

Różowe posadź sobie do doniczki może nie będą Cię aż tak kuły w oczy....

ps. pokaż kanapę bo ja nie wiem kiedy mnie omineła
nawigatorka 11:10, 20 paź 2016

Makao_J napisał(a)

Pigwówka jakoś mi nie podeszła - próbowałam u teścia, ale to pewnie dlatego że miała 2 tygodnie a nalewka to raczej powinna postać i nabrać mocy. Moja mama jak serwowała kiedyś pigwówkę to miała bursztynowy piękny kolor ale na pewno kilka miesięcy stała.
U teścia za to smakowała mi wiśnióweczka. Pyszności.

A z krawężnikami to żeś zaszalała.
pigwowka ma słodko kwaśny smak. Nie spodoba się pewnie miłośnikom słodkich nalewek.ale ma właściwości zdrowotne.czasem warto się poświęcić,
nawigatorka 11:15, 20 paź 2016

Magda70 napisał(a)

audycja zawierała lokowanie produktu

Różowe posadź sobie do doniczki może nie będą Cię aż tak kuły w oczy....

ps. pokaż kanapę bo ja nie wiem kiedy mnie omineła

Ulokowany to już on była na gorz strony może nadal jest.nie wiem nie patrzę

Nie ma szans.teściowa dostanie

Macham z sofy.Tu byla
https://www.ogrodowisko.pl/watek/5397-typografia-ogrodu?page=2150&quoted_post_id=2347260
AniMa 13:35, 20 paź 2016

nawigatorka napisał(a)
Brakowało mi 20 exoticow i wreszcie mam.
Gdyby ktoś się zastanawiał to sklep z metki który się tu reklamował na górze na prawdę istnieje taki magazyn cebul miec...ech dostalam nawet gratis.co prawda różowy ale milo

Istnieje, istnieje - też kupiłam tam exotiki, ale w gratisie dostałam fioletowe kwiateczki ... nazwy nie pamiętam i też mam problem, gdzie je wsadzić. Szkoda, tylko że już takie pustki w magazynach mają
nawigatorka 13:56, 20 paź 2016

AniMa napisał(a)

Istnieje, istnieje - też kupiłam tam exotiki, ale w gratisie dostałam fioletowe kwiateczki ... nazwy nie pamiętam i też mam problem, gdzie je wsadzić. Szkoda, tylko że już takie pustki w magazynach mają
ale oni mają pustki? Nie było widać
nawigatorka 14:00, 20 paź 2016

Z myślą o Kasi pozdrowienia zaokienne
Pszczelarnia 14:00, 20 paź 2016

nawigatorka napisał(a)
pigwowka ma słodko kwaśny smak. Nie spodoba się pewnie miłośnikom słodkich nalewek.ale ma właściwości zdrowotne.czasem warto się poświęcić,

Ja bym określiła jako wytrawny. Uwielbiam pigwówkę zaraz po dereniówce. Ale do tego trzeba litr miodu i spirytysu!
iwka 14:01, 20 paź 2016

fajne masz kulki, malowałaś ?

jeszcze jedno, działa to urządzenie na gryzonie? czy jeszcze za wcześnie na stwierdzenie
nawigatorka 14:02, 20 paź 2016

Pszczelarnia napisał(a)

Ja bym określiła jako wytrawny. Uwielbiam pigwówkę zaraz po dereniówce. Ale do tego trzeba litr miodu i spirytysu!
dereniowki nienoilam jeszcze.o dziwo
A pigwowke uwielbiam choć moja bez miodu.ale u Ciebie to chyba z tym nie problem
Zapasy nalewkowe mam w tym roku zacne oby to zimnej zimy nie zapowiadało