Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

nawigatorka 20:41, 18 paź 2016

Juzia napisał(a)

Hahahaha
sle Juzia go bardzo lubi
nawigatorka 20:42, 18 paź 2016

polinka napisał(a)
Aśka, podziwiam za upór i siłę! Jesteś niemożliwa
i styrana
nawigatorka 20:43, 18 paź 2016

Pszczelarnia napisał(a)
Będę miała na uwadze. Przodowniku pracy!
jeszcze 100 % normy nie zrobiłam.dziękuję Ewus.można kupić takie ale cena większą niż za nowe.wiec szukam taniej
polinka 22:04, 18 paź 2016

nawigatorka napisał(a)
i styrana

Wierzę. Ale wyobrażasz sobie, ze za kilkadziesiąt lat wnuki z podziwem będą spoglądać na ogród i podziwiać pracę babci
nawigatorka 23:02, 18 paź 2016

polinka napisał(a)

Wierzę. Ale wyobrażasz sobie, ze za kilkadziesiąt lat wnuki z podziwem będą spoglądać na ogród i podziwiać pracę babci
to mnie rozbawiłaś. tylko który ogód będą podziwiać. na jednym chyba się nie skończy a powaznie to byłoby bardzo miłe i oznaczaloby, że mam mądre wnuki ale ja dopiero 30 skończyłam
Madzenka 06:34, 19 paź 2016

Ogrom prac obejrzałam, aż trudno uwierzyć , że to kobieta robi ! Pieknie te rabaty przed brzozami beda wygladać!
Asia rozumiem, że zakątek brzozowy jest za wgłebnikiem, bo sobie probuje to jakos zwizualizować od strony domu.
nawigatorka 07:46, 19 paź 2016

Madzenka napisał(a)
Ogrom prac obejrzałam, aż trudno uwierzyć , że to kobieta robi ! Pieknie te rabaty przed brzozami beda wygladać!
Asia rozumiem, że zakątek brzozowy jest za wgłebnikiem, bo sobie probuje to jakos zwizualizować od strony domu.
zagajnik patrząc z tarasu jest w prawym dogodnym narożniku działki. Wgłębniku jest przed nim ale jakieś 23 metry wcześniej
Zrobiłbym fotk z góry z balkonu ale mgliście trochę to końca działki nie widać
A co z kobiety to ja dużo testosteronu mam
AniMa 08:48, 19 paź 2016

Dzisiaj pada (przynajmniej u nas) - odpoczywasz coś??? Daj ramionom i pazurkom odpocząć, bo wianko i stroiko -mania się zbliża
blyxa 09:23, 19 paź 2016

nawigatorka napisał(a)
można albo robić po skosie albo robić stopnie. Wyrozwac np u nas terenu się nie da jeśli różnica wynosi 4 metry...najtrudniej przynajmniej mi pogodzić się z tym że prosto nie będzie.ale to już za mna

Rozumiem Twój ból <też mam różnicę terenu> Ale prawda taka, ze z różnicą poziomów w ogrodzie jest ciekawiej
nawigatorka 09:51, 19 paź 2016

AniMa napisał(a)
Dzisiaj pada (przynajmniej u nas) - odpoczywasz coś??? Daj ramionom i pazurkom odpocząć, bo wianko i stroiko -mania się zbliża
u nas nie pada choć cosbkropi.ale dziś odpixzywam bo inne sprawy mam.
Czytam że gwiazdy betonowe nabywasz ja też juz cos dzialam ale jeszcze czas na uzewnetrznianie. A zeszłoroczne betonowe gwiazdy mi wystarcza. Muszę się też powstrzymać bo za duzo bibelotów mieć nie chce.
A jak będzie z wiankowanie? Zobaczymy.
Jeśli będzie ktoś chętny to i ja będę