Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

nawigatorka 19:06, 11 lis 2016

Makao_J napisał(a)

bój się bój
no chyba będę.ale już stopnial
nawigatorka 19:07, 11 lis 2016

amelia_b napisał(a)
Niezły busz miałaś, kurcze a ile to pracy wymagało żeby to do ładu doprowadzić to sobie nawet nie potrafię wyobrazić
200 metrów wycielismy w dzień.przypadku pomocy dużego "sekatora" i piłki ręcznej. Gorzej było z korzeniami bo to czarny bez był.
nawigatorka 19:10, 11 lis 2016

sylwai napisał(a)

Asiu,wygrzebałam to u ciebie,bo wątek czytam od początku.chcę zrobić w pokoju córki biurko z blatu i nóg z kątowników(mój M będzie je własnoręcznie robił).ale zastanawiałam się co począć z bokami blatu,nie chciałabym ich okleinować,bo wiadomo okleina niezbyt trwała zwłaszcza w pokoju który będzie użytkować 8latka.Zauważyłam że ty na swoim biurku zastosowałaś coś zupełnie innego.Zdradzisz co to?
wiesz to jest akurat biurko z desek podłogowych przykreconych do płyty OSB.z boku są kantówki maskujące wszystko.a na narożnikach stalowe narożniki.
Ale młodszej spawalismy konstrukcje biurka a za blat posluzyla meblowa plyta za 50 zł.
Można też użyć OSB jeśli to się w twojej estetyce jeszcze mieści
A tak wogole to fotka nieaktualna bo lampabjuzninna
sylwai 19:26, 11 lis 2016

nawigatorka napisał(a)
wiesz to jest akurat biurko z desek podłogowych przykreconych do płyty OSB.z boku są kantówki maskujące wszystko.a na narożnikach stalowe narożniki.
Ale młodszej spawalismy konstrukcje biurka a za blat posluzyla meblowa plyta za 50 zł.
Można też użyć OSB jeśli to się w twojej estetyce jeszcze mieści
A tak wogole to fotka nieaktualna bo lampabjuzninna

A cykniesz fotke biurka córci?
leon60 19:45, 11 lis 2016

nawigatorka napisał(a)
ja jestem zainteresowana

nawigatorka 20:30, 11 lis 2016

sylwai napisał(a)

A cykniesz fotke biurka córci?
jeszcze przed snem zdążyłam
nawigatorka 20:30, 11 lis 2016

leon60 napisał(a)

sylwai 21:00, 11 lis 2016

nawigatorka napisał(a)
jeszcze przed snem zdążyłam

Dzieki,a ta płyta meblowa była cięta na wymiar?Jesli tak to jak wykończyliście boki?A gdzie najlepiej(najtaniej)taką płyte kupić?Ja bym chciała cos takiego ,tyle że u mnie byłoby to pod oknem dachowym.Teraz córka ma biurko z I i jest na nim mało miejsca.Jak by co to usuń
beta 22:00, 11 lis 2016

nawigatorka napisał(a)
U mnie minimalistycznie
Do świąt może daleko ale do adwentu...

Lubię to...bardzo. bardzo . Buziaki
nawigatorka 22:05, 11 lis 2016

sylwai napisał(a)

Dzieki,a ta płyta meblowa była cięta na wymiar?Jesli tak to jak wykończyliście boki?A gdzie najlepiej(najtaniej)taką płyte kupić?Ja bym chciała cos takiego ,tyle że u mnie byłoby to pod oknem dachowym.Teraz córka ma biurko z I i jest na nim mało miejsca.Jak by co to usuń
spoko niech zostanie bo piękny ten pokój wiesz my zwróciliśmy się do Pana który robił nam kuchnieni zamówił w hurtowni płyt w której zamawia wnętrza szaf kuchennych. Albo pomysł o jakimś blacie np kuchennym już z gitowym wymiarem