Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

polinka 10:58, 17 lis 2016

Beton w ocieplaczu rewelacyjny!
Margo 11:12, 17 lis 2016

Asia, jak zwykle zaskakujesz pomysłami, betonki w getrach są świetne .
Ty to jesteś wulkan energii i pomysłów, jak ja Ci tego zazdroszczę. U mnie z taką wyobraźnią problem i tak np. Od 5 lat nie mogę wymyślić nic fajnego na ścianę w kuchni
nawigatorka 11:14, 17 lis 2016

amelia_b napisał(a)
moja 27 miesięczna panienka już tak gdzieś od miesiąca nie sypia w dzień a wczoraj usnęła w południe i niestety zamiast iść wieczorem spać o przyzwoitej porze tzn koło 21 balowała do 1:30, a ja się teraz muszę w pracy mordować żeby komara na biurku nie przyciąćach życie
moja ma trzy i cztery miesiące.od jakich dwóch miesięcy nie chce spać w dzień.ale jak tylko przysiadzie gdzieś na chwilę tovi tak zasypia.ale potrafi po godzinie czyli o 20 isc normalnie spać i śpi do rana.i tego zycze i Tobie.kawę sobie zrób
nawigatorka 11:14, 17 lis 2016

amelia_b napisał(a)
ten szaro-czarny zdecydowanie mi wystarczy
AniMa 11:17, 17 lis 2016

Makao_J napisał(a)

No to teraz wiesz czemu mówiłam że ja cierpliwości do robienia takich cudeniek nie mam. Już jak widziałam filmik to wiedziałam że nigdy w życiu tego nie zrobię.

Podziwiam jednak ludzi którzy mają tak sprawne palce bo to jednak sztuka jest zrobić taką bombkę.

U mnie Brico M sa cootony różnej wielkości do 9,99 za szt. Sa nawet w kolorze miedzianym...Sama się nad nimi zastanawiałam, bo nie wiem kiedy się wyrobić z planami ...

Asiu na pinie siedzę i szukam inspiracji do wianków na kiermasz świąteczny do córy i do domu... Mam koncepcję z aniołkami od Polinki, ale chciałam sprawdzić, czy nie ma czegoś już gotowego do podrobienia
amelia_b 12:08, 17 lis 2016

nawigatorka napisał(a)
moja ma trzy i cztery miesiące.od jakich dwóch miesięcy nie chce spać w dzień.ale jak tylko przysiadzie gdzieś na chwilę tovi tak zasypia.ale potrafi po godzinie czyli o 20 isc normalnie spać i śpi do rana.i tego zycze i Tobie.kawę sobie zrób
trzecią pije nie to moje dzieci jednak są wredne do spania, niech się spełni to ci mi życzysz bo wykorkować idzie
nawigatorka 12:34, 17 lis 2016

kasia_w napisał(a)

ciemna jestem, nie ma co! Oświeciło mnie wczoraj podczas szorowania garów, że chodzi o ...roślinę. he- wszak to forum ogrodnicze

Jaglanka kokosowa jest pyszna- nawet bez cukru. W kupnej żurawinie i tak jest 30% cukru. Ugotowałam poczwórną porcję, córka też zajada

dziękuję
dobrze że sie domyslils
Fesze się że smakowało moja żurawiną wybitnie kwaśna byla. Dziś chyba też sobie zrobie:
nawigatorka 12:35, 17 lis 2016

polinka napisał(a)
Beton w ocieplaczu rewelacyjny!
dzięki
nawigatorka 12:36, 17 lis 2016

Margo napisał(a)
Asia, jak zwykle zaskakujesz pomysłami, betonki w getrach są świetne .
Ty to jesteś wulkan energii i pomysłów, jak ja Ci tego zazdroszczę. U mnie z taką wyobraźnią problem i tak np. Od 5 lat nie mogę wymyślić nic fajnego na ścianę w kuchni
widzisz a ja na taką ścianę mam od razu milion pomysłów.moze poster świnkę? Kiedyś sama tak miałam tyle że namalowana na ścianie. Na wet mi do niej tęskno.gdybyś chciała Pisz
nawigatorka 12:36, 17 lis 2016

AniMa napisał(a)

U mnie Brico M sa cootony różnej wielkości do 9,99 za szt. Sa nawet w kolorze miedzianym...Sama się nad nimi zastanawiałam, bo nie wiem kiedy się wyrobić z planami ...

Asiu na pinie siedzę i szukam inspiracji do wianków na kiermasz świąteczny do córy i do domu... Mam koncepcję z aniołkami od Polinki, ale chciałam sprawdzić, czy nie ma czegoś już gotowego do podrobienia
ale taki który dziecko zrobi?