Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

nawigatorka 20:02, 26 lis 2016

amelia_b napisał(a)
ok, tak zrobię już się cieszę na ten jutrzejszy poranny bałagan w kuchni i krzyczacych pomocników nawet jej dziś nie sprzątam
i jak mogę podpowiedzieć to walkuj od razu na papierze do pieczenia. Lepiej wychodzą pierniki jak ich nie trzeba po wycięciu ruszać.
amelia_b 20:12, 26 lis 2016

nawigatorka napisał(a)
i jak mogę podpowiedzieć to walkuj od razu na papierze do pieczenia. Lepiej wychodzą pierniki jak ich nie trzeba po wycięciu ruszać.
podpowiadaj, twoje rady są bezcenne
nawigatorka 22:08, 26 lis 2016

amelia_b napisał(a)
podpowiadaj, twoje rady są bezcenne
bez przesady ale wolę ostrzec
Kacha123 08:05, 27 lis 2016

U mnie zamiast pierników zrobiona wspominana "kruszonka jagodowa" Dziecko mega szczęśliwe. Z piernikami będę się pierniczyć w przyszły weekend.
Niepojęte, że się człowiek potrafi z kupy kupy cieszyć A co niektórzy, jak ja, nawet jej zazdrościć!
amelia_b 08:23, 27 lis 2016

Nie mój dzień na pierniki, ale utwierdziłam się w przekonaniu że mam piekarnik zpierniczony, no cóż trudno się mówi, chociaż dzieciaki miały radochę
nawigatorka 08:40, 27 lis 2016

Kacha123 napisał(a)
U mnie zamiast pierników zrobiona wspominana "kruszonka jagodowa" Dziecko mega szczęśliwe. Z piernikami będę się pierniczyć w przyszły weekend.
Niepojęte, że się człowiek potrafi z kupy kupy cieszyć A co niektórzy, jak ja, nawet jej zazdrościć!
chybavnormalnievo ten przepis na kruszonką poprosze
Kupy mam pół traktorowej przyczepy. Zrzuconej rozrzutnikiem wie od razu pol ogrodu nawiezione i nawet obornik nie taki świeży. Bezcenne tacy dobrzy sąsiedzi
nawigatorka 08:41, 27 lis 2016

amelia_b napisał(a)
Nie mój dzień na pierniki, ale utwierdziłam się w przekonaniu że mam piekarnik zpierniczony, no cóż trudno się mówi, chociaż dzieciaki miały radochę
a co się stało? Proporcje źle przeliczylas?
Zagajanka 08:45, 27 lis 2016

Asiu, obejrzalam wlasnie Twoja wizytowke - pięknie zestawilas zdjecia. I ogrod na nich jest bardzo rozpoznawalny
Przypomnij prosze, jaka odmiane cisa masz w polaczeniu z miskantami, te co rosna kolumnowo.
amelia_b 08:49, 27 lis 2016

nawigatorka napisał(a)
a co się stało? Proporcje źle przeliczylas?
proporcje dobre, pierwsza tura zjedzona, kolejne mimo że pieczone w niższej temperaturze i krócej przypaliły się u mnie coś termostat w piekarniku się psuje raz piecze sie dobrze, raz pali, raz nie dopieka
nawigatorka 09:04, 27 lis 2016

Zagajanka napisał(a)
Asiu, obejrzalam wlasnie Twoja wizytowke - pięknie zestawilas zdjecia. I ogrod na nich jest bardzo rozpoznawalny
Przypomnij prosze, jaka odmiane cisa masz w polaczeniu z miskantami, te co rosna kolumnowo.
dziękuję Janko
To fastigia robusta o pieknum głęboko zielonym kolorze