Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

nawigatorka 11:45, 09 gru 2016

jankosia napisał(a)

A nic, to chyba takie jesienne przesilenie
Nie mieli moich gałązek, ale chyba za wcześnie bo nikt z żadnymi świerkowymi nawet nie stał. Trudno. Trza zmienić koncepcję
A co że 2.20? Że późno? Ja jestem kura domowa, dla mnie takie pierdoły jak godzina nie mają znaczenia- mogę odespać kiedy chcę Pod warunkiem odstawienia dziecka do szkoły

Przyłączam się do malkul- nie bawię się z Tobą
czyli czas zamknąć się w sobie? A ja już chciałam poruszyć skpekt pakowania prezentów w aspekcie dekoracyjnym oczywiście
Ja też kura ale sen mam mniej mobilny
Co do snieguliczki to wg mnie by zgnila.takie pocieszenie
nawigatorka 11:46, 09 gru 2016

Kacha123 napisał(a)
Zaglądam, czym nas dzisiaj zaskoczysz?
umyta podłoga?
nawigatorka 12:41, 09 gru 2016

AniMa napisał(a)
Asiu piękne...Na sreberka to ja czasu pewnie nie znalazłabym ale karteczki z napisem da się wykonać
U ciebie sreberka latają a u mnie nawet kot w brokacie
proscina i jakie wyciszające upychanie tych karteczek
Kot w brokacie.dobre.powiesisz go na choince
malkul 13:04, 09 gru 2016

nawigatorka napisał(a)
...A ja już chciałam poruszyć skpekt pakowania prezentów w aspekcie dekoracyjnym oczywiście
...

za póxno dla mnie - moje juz gotowe opakowane w szafie czekają
AniMa 13:07, 09 gru 2016

Kota nie powieszę,no coooo Tyyyy, choć kręcą go te niższe piętra i błyskotki Wczoraj miał dzień na "perszinga" ganiał po całym domu jakby miał coś palącego koło ogona...Stałam i śmiałam się do łez...ciekawy obrazek
jankosia 13:19, 09 gru 2016

nawigatorka napisał(a)
czyli czas zamknąć się w sobie? A ja już chciałam poruszyć skpekt pakowania prezentów w aspekcie dekoracyjnym oczywiście
Ja też kura ale sen mam mniej mobilny
Co do snieguliczki to wg mnie by zgnila.takie pocieszenie

Dzięki. Pocieszyło mnie
Oj pakowanie uwielbiam! Ale jestem monotematyczna: papier zwykły szary pakowy plus kolorowa wstążka lub papier w zgaszonym kolorze plus sznurek. Zawsze wygląda stylowo Na fejsie mam foty z zeszłego roku- nic specjalnego ale ja tak lubię Ale chyba ze dwa lata temu mnie wzięło to było na bogato- dla każdego sklejałam inne pudełko - masakra W tym roku będzie normalnie czyli zwyczajnie

Czy to ty malowałaś dynie? Na pocieszenie kupiłam sobie jedną Mięta plus złoto czy mięta plus srebro byś zaproponowała? Chociaż jak bym tak w srebrnym brokacie całą zrobiła to moja córa oszalałaby ze szczęścia
magda19831 13:56, 09 gru 2016

nawigatorka napisał(a)
nie nie skrzypią.jedynie czasem konstrukcja lekko się buja gdybsie bardzo szybko po nich wbiegnie. Ale to niby normalnie.
Podziwiam za czytanie wątki choć nie wiem czy się nie zanudzisz.to takie opasle tomisko raczej, no i nie wiem czy akcjando wartkich należy

Nie wiem kiedy się poddam z czytaniem, ale skoro wątek ma tyle stron tzn. że jednak jest ciekawy Nasze też deliktnie spreżynują podczas szybkiego chodzenia, ale coś ostatnio zaczęły się tłuc i to jest kwestia (najprawdopodobniej) zbyt bliskiego dołożenia stopni do konstrukcji postopnicy i ocierania lakieru o metal. No nic, cza reklamować. Dzięki
nawigatorka 14:17, 09 gru 2016

malkul napisał(a)

za póxno dla mnie - moje juz gotowe opakowane w szafie czekają
moje też w większości.jeszcze na kilka paczek czekam lada chwila
nawigatorka 14:18, 09 gru 2016

AniMa napisał(a)
Kota nie powieszę,no coooo Tyyyy, choć kręcą go te niższe piętra i błyskotki Wczoraj miał dzień na "perszinga" ganiał po całym domu jakby miał coś palącego koło ogona...Stałam i śmiałam się do łez...ciekawy obrazek
zarcik taki
nawigatorka 14:20, 09 gru 2016

jankosia napisał(a)

Dzięki. Pocieszyło mnie
Oj pakowanie uwielbiam! Ale jestem monotematyczna: papier zwykły szary pakowy plus kolorowa wstążka lub papier w zgaszonym kolorze plus sznurek. Zawsze wygląda stylowo Na fejsie mam foty z zeszłego roku- nic specjalnego ale ja tak lubię Ale chyba ze dwa lata temu mnie wzięło to było na bogato- dla każdego sklejałam inne pudełko - masakra W tym roku będzie normalnie czyli zwyczajnie

Czy to ty malowałaś dynie? Na pocieszenie kupiłam sobie jedną Mięta plus złoto czy mięta plus srebro byś zaproponowała? Chociaż jak bym tak w srebrnym brokacie całą zrobiła to moja córa oszalałaby ze szczęścia
u mnie w pakowy papier plaster drewna i jutowy sznurek pakuje zamówienia.więc na święta czasem z niego rezygnuje.mam szary papier w groszki.a jaki miły w dotyku
Dynie? Ja lubię zimne połączenia czyli mięta i srebro ale złoto też pasi zależy co lubisz.