Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

Rytla 20:36, 09 gru 2016

Gorzej, jakby papier toaletowy był zadrukowany bym z łazienki nie wyszła, a jak mąż gazetę otwartą zostawi... bo tak okładka trzy hasła i mnie nie ma, a tak doczytać muszę - zachorowana na litery jestem, muszę je składać w słowa, czy tu, czy tam!
Kacha123 20:45, 09 gru 2016

nawigatorka napisał(a)
ale literaturę czy ploty? Bo to raczej to drugie

Ploty, ale jakie konstruktywne!
nawigatorka 21:46, 09 gru 2016

Rytla napisał(a)
Gorzej, jakby papier toaletowy był zadrukowany bym z łazienki nie wyszła, a jak mąż gazetę otwartą zostawi... bo tak okładka trzy hasła i mnie nie ma, a tak doczytać muszę - zachorowana na litery jestem, muszę je składać w słowa, czy tu, czy tam!
może powinnaś filologie skonczyc.tam to można się liter naczytac.szczególnie jak się jest sumiennym studentem.wiem coś o tym
nawigatorka 21:46, 09 gru 2016

Kacha123 napisał(a)

Ploty, ale jakie konstruktywne!
no z tym różnie bywa szczególnie tych z moich ust
Rytla 22:00, 09 gru 2016

tylko zaczęłam, po trzech latach studiowania f. polskiej przewędrowałam na filozofię by w końcu... szkołę specjalną z dyplomm magistra nigdy nie odebranym, choć na 5 zdobytym pożegnać
nawigatorka 22:11, 09 gru 2016

Rytla napisał(a)
tylko zaczęłam, po trzech latach studiowania f. polskiej przewędrowałam na filozofię by w końcu... szkołę specjalną z dyplomm magistra nigdy nie odebranym, choć na 5 zdobytym pożegnać
no to ciekawa droga edukacji. Szczególnie ostatni punkt
Po trzech latach zmienilas? Przecie najgorsze mialas za sobą
Rytla 22:32, 09 gru 2016

bo ja tak mam, jak już punkt krytyczny za mną, to się nudzę i zostawiam!
na szczęście rodzina to nie szkoła i mogę im co tydzień opowiadać, że sobie pójdę i zostanę kloszardem, nikt mnie nie traktuje poważnie!

a z dyplomem, to szkoła dzwoni tak mniej-ięcej co dwa lata, odebrać dyplom, tylko co mi po nim w domu?
jankosia 23:43, 09 gru 2016

Aśka, zrobiłam te pierniczki. Znaczy ciasto na razie, jutro reszta. To jest najłatwiejsze, najszybsze piernikowe ciasto jakie kiedykolwiek robiłam. Jak będą do tego miały fajną konsystencję to normalnie inne może dla mnie nie istnieć Nie napisałaś tylko czy po dodaniu tych mokrych składników do mąki mieszamy tylko aby aby jak na muffiny czy całkowicie na gładko. Wybrałam opcję pomiędzy Trzym kciuki żeby wyszło bo nie rozdrabniałam się i będzie na te... 300 sztuk pisałaś? Z takich ilości jak pisałaś zrobiłam i już - w końcu tylu ludzi zachwalało
nawigatorka 00:08, 10 gru 2016

Rytla napisał(a)
bo ja tak mam, jak już punkt krytyczny za mną, to się nudzę i zostawiam!
na szczęście rodzina to nie szkoła i mogę im co tydzień opowiadać, że sobie pójdę i zostanę kloszardem, nikt mnie nie traktuje poważnie!

a z dyplomem, to szkoła dzwoni tak mniej-ięcej co dwa lata, odebrać dyplom, tylko co mi po nim w domu?
rozwalilas mnie na łopatki
Sebek 00:11, 10 gru 2016

nawigatorka napisał(a)
no życie byś poznał z tej ciekawsze strony

Wolę wydawac na siebie niż na pieluchy I żadne 500+ mnie nie skusi!