bo nie było co pokazywać
Miałabyś szklana ściana ale uznaliśmy że to bez sensu więc ja zabudowaniami z zamiarem obłożenia szkłem...I no poniekąd oblozylismy
wogole się już nad tym nie zastanawiamy. Nie mamy dywanów,zasłon,obrusów, mebli niewiele to i piętro nie jest przeszkodą.jesli ktoś mieszka w bloku to mu to przeszkadza. Nam już nie.a do muzyki mamy sprzęt odpowiedni
Asia świetne te plakaty są - zwracają uwagę, nasuwają się jakieś skojarzenia i pasują do Was bardzo. Ja już dłuższy czas myśle o takiej galerii na klatkę schodową ale jak do tej pory nic nie znalazłam co by mi przypasowało. Piekne te Twoje wnętrza i ta przestrzeń Super !
Już? Znaczy, że był czas, że przeszkadzało? Pytam, bo u mnie co prawda antresoli nie ma, ale głos też się niesie - choć zdecydowanie mniej na to zwracam uwagę niż 7-8 lat temu (wtedy mnie to denerwowało ) Dodam, że mam tylko rolety rzymskie - żadnych innych zmiękczaczy hałasu nie posiadam (mebli też raczej mało)
ps. Co do sprzętu zgadzam się - u nas zmiana tv i kina (wysłużyły się już) zdecydowanie poprawiła odbiór fonii